Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aki Kaurismäki MIES VAILLA MENNEISYYTTÄ

"Mies vailla menneisyyttä  on Aki Kaurismäen ohjaama elokuva ja hänen Suomi-trilogiansa toinen osa, joka sai ensi-iltansa vunna 2002. Elokuva kertoo muistinsa menettävästä miehestä, joka rakentaa elämäänsä uudestaan köyhälistön parissa. Miespääosaa esittää Markku Peltola ja naispääosaa Kati Outinen.

Mies vailla menneisyyttä on kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia elokuvia. Se oli parhaan vieraskielisen elokuvan Oscar-ehdokkaana vuonna 2002, jolloin Kaurismäki boikotoi Oscar-gaalaa ja Yhdysvaltoja Irakin sodan takia. Samana vuonna elokuva sai Cannesin elokuvajuhlien Grand Prix -palkinnon ja Outinen palkittiin parhaasta naispääosasta. Mies vailla menneisyyttä on kolmas suomalainen elokuva, joka on päässyt Cannesin pääkilpasarjaan.

Mies vailla menneisyyttä on siis Aki Kaurismäen Suomi-trilogian itsenäinen toinen osa. Trilogian ensimmäinen osa Kauas pilvet karkaavat kertoi työttömyydestä.

Mies vailla menneisyyttä kertoo asunnottomuudesta ja osattomista tämän päivän Helsingin laitamilla - tavalla, joka on koskettava, hauska ja vapauttava.”.

DVD ja kotelo ovat uudenveroisia, elokuvan kesto on 1 tunti 33 minuuttia. Esityskieli on suomi.. Tekstityskielinä on valittavissa suomi heikkokuuloisille, ruotsi ja englanti. DVD-kotelon teksti on suomeksi.

Valmistumisvuosi on 2002, käsikirjoitus ja ohjaus Aki Kaurismäki, näyttelijät Markku Peltola, Kati Outinen, Annikki Tähti, Anniki Tähti, Juhani Niemelä, Kaija Pakarinen, Outi Mäenpää, Pertti Sveholm, Mtti Wuori, Aino Seppo, Janne Hyytiäinen, Elina Salo, Anneli Sauli, Sakari Kuosmanen ja Esko Nikkari

Bonuksena trailerit.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2018 18:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.