Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aki Kaurismäki TULITIKKUTEHTAAN TYTTÖ

"Iiris on tyttö, joka työskentelee tulitikkutehtaassa. Häntä riistävät kaikki. Työnantajan osuuteen elokuva ei edes vaivaudu vihjaamaan. Tytön alistajina ovat hänen äitinsä ja kylmä isäpuoli, jotka verottavat hänen tilipussiaan ja sitten mies, jota roskaromaaneilla itseään ruokkinut Iiris erehtyy luulemaan kiihkeästi odottamakseen satuprinssiksi. Julman maailman heittelemä Iiris ei ole kuitenkaan mikä tahansa tyttö, niin kuin se kukkakaan ei ole mikä tahansa kaktus, jonka alla hän lueskelee koston riehuessa hirviömäisenä elokuvan loppupuolella. 

Se on Yön kuningatar (Cactaceae Selenicereus Grandifiorus) - se kukkii vain yhtenä yönä vuodessa ja lakastuu sitten pois.”.

DVD ja kotelo ovat uudenveroisia, elokuvan kesto on 1 tunti 6 minuuttia. Esityskieli on suomi.. Tekstityskielinä on valittavissa suomi heikkokuuloisille, norja, tanska ruotsi ja englanti. DVD-kotelon teksti on suomeksi.

Valmistumisvuosi on 1996, käsikirjoitus ja ohjaus Aki Kaurismäki, näyttelijät Kati Outinen, Elina Salo, Esko Nikkari, Vesa Vierikko, Reijo Taipale, Silu Seppälä, Outi Mäenpää, Marja Packalen ja Richard Reitinger.

Bonuksena trailerit.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2018 18:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.