Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aki Kaurismäki VARJOJA PARATIISISSA

"Varjoja paratiisissa on vuonna 1986 ensi-iltansa saanut suomalainen elokuva, jonka on ohjannut Aki Kaurismäkii. Varjoja paratiisissa on niin kutsutun työläistrilogian ensimmäinen elokuva. Trilogiaan kuuluvat lisäksi Ariel ja Tulitikkutehtaan tyttö. Elokuva sai vuoden elokuva -Jussin ja Kaurismäki ohjaus-Jussin. Elokuva merkitsi alkua Kaurismäen kansainväliselle menestykselle: se esitettiin Cannesin elokuvajuhlien  "Ohjaajien sarjassa" vuonna 1987 ja elokuvan Pariisin-ensi-ilta huhtikuussa 1988 sai myös hyvän vastaanoton.

Tarinassa roskakuski Nikander (Matti Pellonpää) ihastuu ruokakaupan kassaan (Kati Outinen). Melankolisen huumorin sävyttämässä lakonisessa kuvauksessa kohteena on pieni ihminen, kuten kriitikko toteaa.".

DVD ja kotelo ovat uudenveroisia, elokuvan kesto on 1 tunti 11 minuuttia. Esityskieli on suomi.. Tekstityskielinä on valittavissa suomi heikkokuuloisille, ruotsi ja englanti. DVD-kotelon teksti on suomeksi.

Valmistumisvuosi on 1986, käsikirjoitus ja ohjaus Aki Kaurismäki, näyttelijät Matti Pellonpää, Kati Outinen Sakari Kuosmanen..

Bonuksena trailerit.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.8.2018 18:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.