Tuote on myyty käyttäjälle okorpela hintaan 3 500 €

Kuvaus

Kuvittele polttomoottorikäyttöisen ajoleikkurin teho ilman hiilidioksidipäästöjä, hihnojen vaihtoa, sytytystulppia tai suodattimia. Tällä hiljaisella ja sulavasti liikkuvalla Ryobi-akkuajoleikkurilla on yhdellä latauksella jopa 2,5 tuntia käyntiaikaa, jolla leikkaa jopa 10 000 m² nurmikkoa.

Automaista ajotuntumaa tarjoava Ryobi RM480E -akkuajoleikkurissa on suuri 96 cm:n leikkuuleveys, vakionopeudensäädin ja tehokkaat led-ajovalot. Erinomaisen käyttömukavuuden viimeistelevät säädettävä istuin, usb-pistoke puhelimen lataamiseksi, mukinpidike, päällystetty miellyttävä ratti sekä erittäin hiljainen käyntiääni. Ajotaulussa led-valaistu tuntimittari kertoo huoltotarpeesta ja led-merkkivalot akun varauksesta.

Hiiliharjattoman moottoritekniikan ja kestävien teräksisten kaksoisterien avulla ruohon leikkaaminen käy tarkasti ja varmasti sivulle puhaltavalla tai silppuavalla leikkuumenetelmällä. Laaja 12-portainen leikkuulaite tarjoaa korkeuden säätöä 35–115 mm välillä.

Huipputehokkaan ajettavan ajoleikkurin runko on vahvaa terästä. Säänkestävä ja komponentteja suojaava, sinetöity ja teräksinen leikkuulaite tarjoaa uskomatonta kestävyyttä. Korkeatehoisesta 100 Ah:n lyijyakusta virtansa saava hiiliharjaton moottoritekniikka tarjoaa jopa 13 km/h huippunopeuden.

Ajettavassa akkuleikkurissa on kaksi leikkuumenetelmää; silppuava bioleikkuu ja sivullepuhallus. Bioleikkuussa ruohosilppu pysyy leikkuukannen sisällä pidempään ja hienontuu ennen kuin voimakas ilmavirta pakottaa silpun takaisin ruohonjuurelle, jossa muuntuvat luonnolliseksi lannoitteeksi.

• mallinumero: RM480E
• moottori: 48 V, 3550 min-1
• leikkuun nimellisteho: 1500 W
• leikkuuleveys: 96 cm
• korkeussäätö: 12-portainen, 35–115 mm
• paino akun kanssa: 315 kg
• latausaika: noin 15 tuntia

Mukana tulevat varusteet: sivupuhalluksen torvi, biotulppa, laturi, 3 kpl avaimia ja kokoamistyökalut.

SÄILYTYS JA AKUN LATAAMINEN
Ryobi-ajoleikkuri käyttää samaa akkuteknologiaa, joka löytyy useimmista autoista. Tämän teknologian hyödyt, pitkä käyntiaika ja taloudellinen tehokkuus, ovat täydellinen yhdistelmä tähän ruohonleikkuriin. Jotta akku säilyttää tehonsa ja tuottaa pitkän käyntiajan, täytyy latauspistoke olla aina kytkettynä, kun ajoleikkuri ei ole käytössä. Erityisesti tämä pätee kylmään vuodenaikaan. Laturi on suunniteltu pitämään akku kunnossa silloin, kun ajoleikkurilla ei ajeta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
3 500 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.5.2022 21:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.