Kuvaus

AKU ANKKA PARHAAT PALAT 1962

AKU ANKKA 50 VUOTTA SITTEN

AIKAKONEELLA VUOTEEN 1962

VUONNA 1962 OLI AKU ANKKA JO VANKASTI VAKIINNUTTANUT ASEMANSA MAAN YLIVOIMAISESTI SUOSITUIMPANA SARJAKUVAJULKAISUNA. LEHDEN LEVIKKI LIIKKUI 140000 KAPPALEEN TUNTUMASSA, JA LÄHESTULKOON KAIKKI SUOMALAISET TUNNISTIVAT JO SUURIMMAN OSAN ANKKALINNAN HAHMOISTA.

TÄHÄN KIRJAAN ON KOOTTU VUOSIKERRAN PARHAAT TARINAT, JOIDEN TEKIJÖINÄ LOISTAVAT KAIKKI TUON AJAN HUIPPUPIIRTÄJÄT. CARL BARKS, PAUL MURRY, TONY STROBL JA JACK BRADBURY. VUOSI 1962 OLI AKU ANKOISSA PITKIEN JATKOSARJOJEN KULTA-AIKAA, JA MUKANA ONKIN NIISTÄ VARSIN EDUSTAVIA ESIMERKKEJÄ. CARL BARKSIN IKIMUISTOISIMPIA PITKIÄ TARINOITA OVAT VARMASTI SEKÄ ROOPE-SETÄ VAIKEUKSISSA ETTÄ ROOPE-SETÄ  KAIPAA VAIHTELUA. HIEMAN VALJUJEN OTSIKOIDEN TAAKSE KÄTKEYTYVÄT EHDOTTOMAT KLASSIKKOTARINAT MAAILMAN TOISEKSI RIKKAIN ANKKA JA SUNIEN SEITSEMÄN KAUPUNKIA- PAUL MURRY PUOLESTAAN KUNNOSTAUTUU PITKILLÄ MIKKI-JATKOSARJOILLAAN MIKKI HIIRI JA POSTIRYÖSTÖ SEKÄ MIKKI HIIRI ALASKASSA.

ANKKALINNAN ULKOPUOLISISTA VUODEN 1962 TAPAHTUMISTA KERTOO TOIMITTAJA JUKKA LINDFORS OIVALTAVASSA ESIPUHEESSAAN. VIIHTYISÄÄ NOSTALGIAMATKAA!

SIVUJA 160

SANOMA MAGAZINES FINLAND OY 2011

UUSI JA LUKEMATON

OVH 37.95

MYYDÄÄN HINTAAN 25.00

EI TARJOUKSIA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 108 vrk 11 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 108 vrk 11 h 57 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.