Kuvaus

MYYNNISSÄ DVD-ELOKUVAT:

NIMI: 

  • Scarface-Arpinaama (2-disc)
  • Carlito´s Way
  • Naisen tuoksu
  • Rakkauden meri

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KANNET: RUOTSIKSI

KUNTO: TYYDYTTÄVÄ, toimivuus testattu

TEKSTITYS SUOMEKSI

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos otsikoissa on ***-merkki (eli EI TÄMÄ KOHDE)

yhdistelen mielelläni toimituskuluja (DVD ja BD toimituskulut maksimissaan 10 euroa pakettitoimituksena)

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (BD)

kaikki kohteeni (DVD)

tv-sarjat (BD)

tv-sarjat (DVD)

ESITTELYTEKSTI:

NIMI: Scarface-Arpinaama (2-disc)

OHJAUS: Brian De Palma

PÄÄOSISSA: Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer, Mary Elizabeth Mastrantonio

Moninkertaisesti palkittu Al Pacino tekee unohtumattoman roolisuorituksen arpinaamaisena Tony Montanana, elokuvahistorian armottomimpana gangsterina. Mestariohjaaja Brian DePalman ja tuottaja Martin Bregmanin Scarface-arpinaama seuraa Kuubasta pakenevan pikkurikollisen (Pacino) väkivaltaista uraa hänen raivatessaan määrätietoisuudellaan ja kovaotteisuudellaan tiensä Miamin kokaiini-imperiumin huipulle – huomatakseen lopulta, että kaikella on hintansa... 

Academy Award-voittaja Oliver Stone on luonut elokuvan intensiivisen käsikirjoituksen ja Giorgio Moroder on säveltänyt siihen unohtumattoman musiikin. Scarface-arpinaama antaa mahtavan näköalan Miamin latinalaiseen elämäntapaan ja kuuluu ehdottomasti Hollywoodin parhaimpiin Amerikan alamaailmaa ja sen itsekeskeisiä voimia kuvaaviin elokuviin. 

 

NIMI: Carlito´s Way

OHJAUS: Brian De Palma

PÄÄOSISSA: Al Pacino, Sean Penn, Penelope Ann Miller

On vuosi 1975. Gangsteri Carlito Brigante (AL PACINO) vapautetaan vankilasta kesken tuomion kun hänen asianajajansa David Kleinfeld (SEAN PENN) löytää laista porsaanreiän ja tuomari ei voi muuta kuin kumota Carliton tuomion. Carlito päättää olla palaamatta rikolliselle tielle. Hän suunnittelee ottavansa tyttöystävänsä Gailin (PENELOPE ANN MILLER) mukaansa ja perustavansa pienen liikeyrityksen Bahamalle, ainoastaan alkupääoma puuttuu. Yllättäen Kleinfeld pyytää häneltä pientä ystävänpalvelusta. Carlito on oppinut, että palvelus tappaa nopeammin kuin luoti. Toisaalta Kleinfeldin tarjoama korvaus antaisi mahdollisuuden lähteä Bahamalle... 

"Scarface - Arpinaama" -kaksikko, Oscar -voittaja AL PACINO (mm. "Kummisetä I-III", "Naisen tuoksu", "Paholaisen asianajaja") ja ohjaaja BRIAN DE PALMA (mm. "Lahjomattomat", "Vaarallinen tehtävä"), onnistuvat jälleen tavoittamaan väkivaltaan tunkeutuvan epätoivoisen mielen. Nyt Pacinon esittämä hahmo on kypsempi ja viisaampi, ja tähti hoitaa roolinsa suvereenisti. SEAN PENN ("Kuolemaan tuomittu", "Veteen piirretty viiva") osoittaa muuntautumiskykynsä kokaa nuuskivana, epätoivoisena juristina. Elokuva perustuu EDWIN TORRESIN menestysromaaneihin. Ehdoton klassikko!

 

NIMI: Naisen tuoksu

OHJAUS: Martin Brest

PÄÄOSISSA: Al Pacino, Chris O'Donnell, James Rebhorn, Gabrielle Anwar, Richard Venture

Al Pacino voitti ensimmäisen "Paras miespääosa"-Oscarinsa® loistavasta suorituksestaan määräilevänä, sokeana everstinä, joka palkkaa avustajakseen nuoren opiskelijan (Chris O?Donnell). Vastakohtien vetovoimasta kertovassa liikuttavassa ja lämpimässä tarinassa kaksi miestä lähtee viettämään villiä viikonloppua, joka muuttaa molempien elämän.

 

NIMI: Rakkauden meri

OHJAUS: Harold Becker

PÄÄOSISSA: Al Pacino, Ellen Barkin, John Goodman

Al Pacino tekee ylistetyn roolisuorituksen tässä eroottisesti latauuneessa trillerissä Rakkauden meri. New York Cityn veteraanipoliisi, rikostutkija Frank Keller on voimiensa äärirajoilla tasapainoileva työnarkomaani, joka yhdessä rikostutkija Sherman Touheyn kanssa yrittää löytää vaarallisen sarjamurhaajan, ennen kuin tämä valitsee seuraavan uhrinsa. Vahvat todisteet yhdistävät murhiin kauniin epäillyn, Ellenin. Frank kuitenkin vakuuttuu Ellenin syyttömyydestä ja heittäytyy intohimoiseen suhteeseen hänen kanssaan. Kasvava epäily huipentuu yllättävään loppuratkaisuun tässä Harold Beckerin ohjaamassa tyylikkäässä ja tiivistunnelmaisessa trillerissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 2 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8 € Sulkeutuu 15 vrk 2 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.