Kuvaus

Alamaailma trilogia - Vanki & Kyttä & Lakimies 4xDVD.

Valmistusvuosi: 2010

VANKI
Vesa Levola (MAX OVASKA) joutuu elämänsä rankimpaan peliin, jonka pääottelijat ovat alamaailman ehdoton "kingi", Reka Sundström (MARTTI SUOSALO), ja komisario Juha Viitasalo (MIKKO KOUKI). 19-vuotias tietokonenörtti Vesa Levola joutuu uudenvuodenyönä katutappeluun. Vesan kimppuun hyökännyt mies kuolee ja Vesa aloittaa
uuden elämän Sörkan vankilassa. Samalla osastolla istuu kakkuaan myös huumepomo "Reka" Sundström. Reka pyörittää salakuljetusoperaatioita yhteistyössä Tukholman jugoslaavi-mafi an ja Pietarin mafi an kanssa, eikä vankila ole este. Kuin huomaamattaan Vesa vajoaa yhä syvemmälle alamaailmaan ja joutuu Sundströmin täydelliseen
kiristysotteeseen.

KYTTÄ
Tukholman huumeyksikön suomalainen huumepoliisi Pekka Manninen (ANTTI REINI) solutetaan venäläiseen huumeliigaan. Pian mafi a noteeraa Mannisen taidot ja hän ylenee venäläisen liigan pomon luottomieheksi. Mannisen peiteoperaatio on vähällä kaatua, kun hän törmää mafi an palkkaamaan ruotsin kontaktiin, Henkke Larsseniin (DAN BEJARANO), joka tunnistaa Mannisen huumepoliisiksi. Manninen joutuu venymään äärimmäisiin keinoihin, jotta hänen poliisitaustansa ei paljastuisi venäläiselle liigalle.

LAKIMIES
Asianajaja Tomas Mattilan (TEIJO ELORANTA) elämässä soi blues. Hän on jo aikaa sitten sössinyt avioliittonsa ja perhe-elämänsä. Entisestä huippujuristista on tullut täysluuseri. Sitten eräänä päivänä Tomaksen toimistoon astelee salaperäinen nuori nainen, Nina Lehto (LINDA ZILLIACUS), joka tekee hänelle houkuttelevan työtarjouksen. Tomas uskoo, että vihdoinkin hänen onnensa on kääntynyt ja uransa saanut uuden startin. Mutta kauniin Ninan jälkeen asioimaan saapuukin vaarallinen mies Ruotsista. Tomas tajuaa olevansa pirullisessa pulassa, ja mikä pahinta, hän on vaarantanut myös tyttärensä. Nyt on pakko pysyä kuosissa ja tehdä suunnitelma.Katso myös muut kohteeni, paljon erilaisia elokuvia/sarjoja myynnissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

15,90 € / kpl
Sulkeutuu 23 vrk 2 h 14 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,90 € Sulkeutuu 23 vrk 2 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.