Kuvaus

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen painos Psykologia / ystävyys / Ihmissuhde diggareille.

MAKSAA TILATTAESSA 35,10e + PK  KATSO ->https://www.booky.fi/tuote/mcginnis_alan/ystavyyden_avaimet_miten_onnistua_laheisissa_ihmissuhteissa/9789516072640

 

Alan Loy McGinnis: YSTÄVYYDEN AVAIMET 

Miten onnistua läheisissä ihmissuhteissa

Oletko kutsujen keskipiste vai vetäytyvää tyyppiä? Olemme kaikki eri tavoin seurallisia, mutta silti meistä jokainen tarvitsee ainakin yhden läheisen ihmissuhteen. Onnistunut ystävyyssuhde on tärkeä lähtökohta. Se on kuin ponnahduslauta kaikenlaisissa ihmissuhteissa menestymiselle, niin parisuhteessa, perhe-elämässä kuin työelämän ihmissuhdeverkostossa. 

Ystävyyden avaimet on hieno, oivaltava kirja ihmisten välisistä suhteista. Meillä jokaisella on avaimet omassa taskussamme - niitä on vain opittava käyttämään!

Alan Loy McGinnis (k. 2005) oli yhdysvaltalainen psykoterapeutti ja teologi. Hänen alkuperäisteoksensa The Friendship Factor vuodelta 1979 on levinnyt ympäri maailmaa ja käännetty noin kahdellekymmenelle kielelle. Julkaisemisen 25-vuotisjuhlan kunniaksi teoksesta on nyt saatavilla uudistettu ja laajennettu laitos. McGinnis on julkaissut muitakin alansa kirjoja ja hän toimi pitkään KaliforniassaVallay Counceling Centerin johtajana.

Kansainvälinen Bestseller - Yli Miljoona Lukijaa

Suomennos Oili Räsänen

2. painos

Karisto Kirjapaino Oy Hämeenlinna 2008

VOITTOHUUTO JA PK.  3.25e  -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,75 €
tai
Sulkeutuu 110 vrk 9 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,75 € Sulkeutuu 110 vrk 9 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.