Kuvaus

Huutokuva.net

ANTTI ALANEN & OLAF MÖLLER (toim.) 

Citizen Peter 

LIKE 2015

Nidottu, pehmeäkantinen kirja. Sivut siistit ja hyväkuntoiset, ei merkintöjä. Kannet selkämyksineen siistit. Postikulut 2 € ostajalle.

Peter von Bagh (s. 1943) on elokuvahistorioitsija, -ohjaaja, -käsikirjoittaja, palkittu tietokirjailija, Love Kirjojen perustaja, radio-ohjelmien tekijä, Filmihullu-lehden päätoimittaja (vuodesta 1971 lähtien!) ja festivaalijohtaja. Valovoimaisena sivistyksen puolustajana hän on ainutlaatuinen, lajinsa viimeisiä suomalaisen älymystön edustajia.

Ennen muuta hän on cinefiili. ”Peter von Bagh on nähnyt kaikki katsomisen arvoiset elokuvat, ja useimmat niistä useammin kuin kerran. Puolen vuosisadan aikana, jonka hän on elänyt elokuvan parissa, hän on tavannut jokaisen neron, ikonin, uudistajan ja omintakeisuuttaan ylenkatsotun ohjaajan, jokaisen aliarvostetun mestarin ja joka ikisen arkistointiin vihkiytyneen persoonallisuuden, joka on omistautunut taiteemme varhaisille sarastuksille. Pitkän ikänsä saatolla Peter von Bagh on ehtinyt tutustua heihin henkilökohtaisesti, ja kun hän tämän ohella on suuri kertoja, armolahjanaan sekä voimakkaan käskevänsävyinen äänensä että sammumattoman huvittunut hymy katseessaan, hän pystyy kertomaan hyvän tarinan jokaisesta mestarista erikseen – etenkin kun hän niin mielellään välittää edelleen niitä asioita, jotka hän kaikkien heidän seurassaan viettämiensä tuntien aikana on oppinut. Kyllä, von Bagh on totisesti harvinainen esimerkki täysillä eletystä elokuvaelämästä: legenda vanhan koulun cinefiliasta”, kirjoittaa juhlakirjan toinen toimittaja, kölniläinen elokuvakriitikko Olaf Möller.

Citizen Peter tarkastelee Peter von Baghin monipuolista elämänuraa monesta näkökulmasta. Kirja sisältää myös Peter von Baghin omaa, ennen julkaisematonta materiaalia.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6 €
tai
Sulkeutuu 13 vrk 7 h 33 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 13 vrk 7 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.