Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

100 % aito Emporio Armani (huomattavasti kalliimpi Armanin mallisto kuin Armani Jeans) miesten tummansininen pitkähihainen pusero, jossa on geometrista kuviointia vaaleamman sinisellä. Katso lisäkuvat ja -tiedot puserosta tekstin jälkeen!
 
Puseron materiaali on ihanan kevyttä ja laskeutuvaa. Puseron sisällä on autenttisuuden varmistavat Armanin laput, pusero on laadukkaasti ´made in Italy´. Materiaali on 96% rayonia ja 4% polyesteriä, koko on italialainen 46,  joka vastaa kokoa S tai pieni M, tarkista antamani mitat koon sopivuuden varmistamiseksi. Puseroa on käytetty vain kerran tai kaksi ja se onkin uutta vastaavassa kunnossa. Pusero on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. 590 USD (+ alv eli n. 630 USD).
 
Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän puseron materiaali on joustavaa. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan), leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja leveys helmasta. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Maksun voit hoitaa suomalaiselle pankkitililleni. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! Tsekkaa myös muut kohteeni, paljon uutta ja lähes uutta merkkitavaraa (käyn Jenkeissä säännöllisesti pari kertaa vuodessa ja UK:ssa vähintään kerran).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

49,99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2018 19:30

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.