Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

100% aito Bruno (designed in Italy) miesten sinisävyinen, kuviollinen lyhythihainen paitapusero. Katso lisäkuvat puserosta tekstin jälkeen!

Paidassa on napitus edessä sekä  yksi rintatasku. Puseron helma on leikattu takaa hieman pidemmäksi ja kaarevaksi, selkäpuolella keskellä on myös pitkä laskos. Materiaali on kevyttä ja laskeutuvaa 100% rayonia, pusero on ´designed in Italy´, koko on XL, tarkista antamani mitat koon sopivuuden varmistamiseksi. Pusero on hankittu Jenkeistä, sitä on käytetty vain joitakin kertoja ja se onkin edelleen erinomaisessa kunnossa.

Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän puseron kangas ei ole joustavaa. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja vaatteen kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan). Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Maksun voit hoitaa suomalaiselle pankkitililleni. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! Tsekkaa myös muut kohteeni, paljon uutta ja lähes uutta merkkitavaraa (käyn Jenkeissä säännöllisesti pari kertaa vuodessa ja UK:ssa vähintään kerran).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2018 19:54

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.