Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

100% aito Lacoste miesten vaalean liilanvärinen lyhythihainen pusero kauluksilla. Katso lisäkuvat ja -tiedot puserosta tekstin jälkeen!

Puserossa on kaulukset ja lyhyt nappilista sekä yksi rintatasku, jonka päälle on kiinnitettynä Lacosten ´krokotiili´ logo. Helmassa on lyhyet halkiot sivuilla ja helma on takaa  etuosaa pidempi. Puseron sisällä on autenttisuuden varmistavat Lacosten laput, materiaali on 100% puuvillaa ja koko on XL, tarkista antamani mitat koon sopivuuden varmistamiseksi. Pusero on hankittu  Jenkeistä, alkuperäinen ovh. oli 89 USD (+ alv eli n. 95 USD). Puseroa on käytetty jonkin verran, mutta se on edelleen hyvässä kunnossa, kankaan pinnassa on aivan aavistus pesunukkaa.

Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän puseron materiaali on joustavaa. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan), leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja leveys helmasta. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Maksun voit hoitaa suomalaiselle pankkitililleni. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! Tsekkaa myös muut kohteeni, paljon uutta ja lähes uutta merkkitavaraa (käyn Jenkeissä säännöllisesti pari kertaa vuodessa ja UK:ssa vähintään kerran).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.5.2018 19:46

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.