Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Itävaltalainen vänrikki Herbert Menis oli eräänä lokakuun iltana vuonna 1918 Belgradissa oopperassa katsomassa "Figaron häitä". Siellä hän näki aitiossa naisen, jonka puolesta hän tunsi voivansa tehdä mitä tahansa. Hän ei silloin vielä aavistanut mihin heidän tuttavuutensa johtaisi, mihin suuntaan sotatapahtumat kehittyisivät. Hän ei tiennyt mitään koti-ikävästä, joka sai talonpojat nousemaan kapinaan ja kieltäytymään marssimasta Tonavan yitse ranskalaisten ja englantilaisten saaliiksi. Ja ennen kaikkea hän ei vielä ollut nähnyt rakuunarykmentti Maria Isabellan lippua, joka sai hänet unohtamaan kaiken muun. Se johti vänrikki Menisin tarumaisiin ja jännittäviin seikkailuihin, katkeriin taisteluihin, urotekoihin, itsetutkiskeluun. Tänä lokakuun iltana hän oli valmis uhmaamaan suuriruhtinattaren ylpeätä seuruetta, hovin henkivartijoita, komentajansa käskyjä, koko maailmaa saadakseen tutustua ihanaan Resa Langiin saadakseen viettää tuokion hänen kanssaan kahden.

Itävaltalainen kirjailija Alexander Lernet-Holenia on saanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja "Sydän ja lippu" on hänen tunnetuimpia teoksiaan. Siinä on herkkää runollisuutta, hehkuvaa isänmaallisuutta ja sodankäynnin jännitystä. Ritarillisuus, rohkeus, nuoruuden huolettomuus ja vakavuus kuvastuvaat tässä romaanissa aitoina ja kiehtovina."

1957. 276 sivua. Sidottu.

Kansipapereissa tummumista ja pieniä repeämiä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.12.2017 9:54

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.