Kuvaus

[AC1015]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos MIESTEN / RAKKAUDEN diggareille.

Alexandra Penney: Miten miestä rakastetaan

Asiantuntija Norman F. Stevens, Jr

Miten miestä rakastetaan (1982; How to Make Love to Man 1981) -kirjaa varten amerikkalainen lehtinainen Alexandra Penney työskenteli pari vuotta lukien lukuisan määrän kirjallisuutta ja haastatellen yli 200 miestä heidän kokemuksistaan, tuntemuksistaan, toiveistaan ja peloistaan. Tässä kirjassa hän luovuttaa keräämänsä tiedot kaikkien kanssasisartensa käyttöön: luettuanne kirjan tiedätte miten mies valloitetaan, miten miestä käsitellään ja miten miestä rakastetaan. Miesten haastatteluihin perustuvan tiedon lisäksi Penney kertoo kirjassa maailmankuulujen ammattiviihdyttäjien kuten kurtisaanien ja geishojen taidoista.

Alexandra Penney on yhdysvaltalainen taiteilija, toimittaja ja kirjailija. Bostonissa Massachusetissa kreikkalais-amerikkalaiseen perheeseen syntynyt Penney suoritti tutkinnot filosofiassa ja taiteessa. Hän aloitti uransa taidemaalarina, mutta yksinhuoltajana taloudellisistakin syistä ryhtyi toimittajaksi. Vuonna 1981 hän julkaisi teoksen Make Love to Man, josta tuli bestseller: sitä myytiin ensimmäisten viiden kuukauden aikana 130 000 kappaletta. Kirja on käännetty 21 kielelle, suomeksi se on ilmestynyt nimellä Miten miestä rakastetaan (1982). 

1. painos

Suomentanut Risto Mäenpää

WSOY:n graafiset laitokset Juva 1982

VOITTOHUUTO ja PK.  2,00e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,95 €
Sulkeutuu 78 vrk 11 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 78 vrk 11 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.