Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Alexandre Jardin: FANFAN: LEMMENUNELMA. Suomentanus Sirkka Suomi. 1995 Tammi (ensimmäinen painos). 196-sivuinen sidottu kirja, ehjä kansipaperi, itse kirja ehjä ja siisti, kannen ja esilehden välinen tyhjä lehti siististi irroitettu, ei merkintöjä.
 
Fanfan: Lemmenunelma (1994; Fantan 1990) on romanttinen uuden aallon rakkausromaani, nuorten kulttikirja – palavaa intohimoa ja tunteen suloista tuskaa. ”Heti miehen ikään tultuani aloin haaveilla, että saisin kosiskella rakastamaani naista joutumatta koskaan antautumaan viettieni vaatimuksille. Sen sijaan että olisin kellistänyt tyttöjä kiireimmän kaupalla, näin vaivaa valloittaakseni heidän sydämensä ja herättääkseni heidän rakkautensa kuin huomaamatta.” Näin puhuu romaanin päähenkilö Alexandre Crusoé. Hän kertoo polveutuvansa Robinson Crusoesta ja selittää sillä taipumuksensa epätavallisiin ratkaisuihin. Toinen selitys on, että hän on lopen tympääntynyt vanhempiensa 60-lukulaisen vapaaseen rakkauselämään. Alexandre löytää opiskelijapiireistä herttaisen ja sievän Lauren ja päättää solmia hänen kanssaan uskollisen avioliiton sopivan kihlausajan jälkeen. Mutta sitten hän tapaa Fanfanin, tytön joka on todellinen unelma, kaunis, täynnä elinvoimaa ja elämäniloa. Alexandre päättää kuitenkin pysyä uskollisena Laurelle ja periaatteilleen ja palvoa Fanfania etäältä. Jos asia olisi riippunut yksin Alexandresta, tämä romaani olisi saanut surullisen lopun. Mutta onneksi myös Fanfanilla on oma tahto…

Alexandre Jardin (s. 1964 Neuilly-sur-Seine) on ranskalainen kirjailija, joka on saanut tottua ylistyksiin nuoresta pitäen. Bille en tête palkittiin vuoden 1986 parhaana esikoisromaanina ja Le Zèbre sai Prix Feminan 1988. Fantan (1990; Fanfan: Lemmenunelmia 1994), jota pidetään Ranskassa varsinaisena sukupolvi-romaanina, oli siellä todellinen suurmenestys ja on lisäksi ilmestynyt 15 maassa. Alexandre  Jardin on kirjailija jo toisessa polvessa; hänen isänsä oli tunnettu näytelmäkirjailija Pascal Jardin. Alexandre Jardinin teoksista  on suomennettu romaanit Fanfan: Lemmenunelma (1994) ja Vasenkätisten saari (1996; L’ile des gauchers 1995).
 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 105 vrk 1 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 105 vrk 1 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.