Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Charlotte Chandler: Se on vain elokuvaa. Alfred Hitchcockin elämäkerta
Gummerus 2007. 1. painos. Kovakantinen kirja kannen suojapaperilla. 389 sivua + valokuvaliite.

”Paras isästäni kirjoitettu kirja.” – Patricia Hitchcock

Alfred Hitchcock löysi elokuvissaan täydellisen tavan ilmaista fantasioitaan, jotka hän jakoi maailman kanssa klassikoissa, kuten 39 askelta kuolemaan, Takaikkuna, Vertigo, Psyko ja Linnut. Kirjassaan Se on vain elokuvaa Charlotte Chandler piirtää elävän kuvan ohjaajamestarista hänen kanssaan käymiensä keskustelujen valossa ja antaa mestarin äänen kuulua. Chandler on myös haastatellut Hitchcockin vaimoa Almaa ja heidän tytärtään Patia. Hän on lisäksi saanut ensikäden muistoja elokuvatähdiltä, kuten Cary Grantilta, Ingrid Bergmanilta, James Stewartilta, Sir John Gielgudilta, Tippi Hedreniltä, Grace Kellyltä, Anthony Perkinsiltä ja Janet Leighiltä. 
Tuloksena on intiimi, hyväntuulinen ja kattava henkilökuva taiteilijasta, joka 1920-luvulta läpi 1970-luvun loi monia unohtumattomia elokuvia.

”Syventää ja rikastuttaa Hitchcockin henkilökuvaa yksityisillä, usein hyvin paljastavilla muistoilla” 
–Matti Komulainen, Rytmi 2008/1

”Mainio Hitchcock-elämäkerta” 
–Hannu Kylkisalo, Vantaan Lauri 2008/6

”Sujuva, kronologinen ja hauska” 
– The Herald

"Charlotte Chandlerin runsaisiin haastatteluihin perustuva kirja piirtää vivahteikkaan kuvan nerosta, joka oli pidättyväinen, kiltti romantikko, mutta monen mielestä lisäksi paljon muutakin." 
-H.T., Viva 8/2008 

”Se on vain elokuvaa on ainutlaatuisen henkilökohtainen näkemys Alfred Hitchcockista ja täynnä sellaisia yksityiskohtia, joita Hitchcock itse käytti elokuvissaan.” 
–David Brown

”Ihastuttava kirja täynnä muistoja Hitchcockilta, hänen perheeltään, ystäviltään ja niiltä, jotka työskentelivät hänen kanssaan. Minua kosketti Hitchin ja Alman hillitty rakkaustarina.”
–Frank Oz


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2018 11:36

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.