Tuote on myyty käyttäjälle veeti-78 hintaan 3,95 €

Kuvaus

[AC0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ / iskussa oleva isohko kokoinen nidottu ensipainos Janis Joplin / 60`s Rock diggareille. (Muutamien etusivujen vas. alakulma saanut aavistuksen kosteutta, kuin tippui opus taannoin lumeen)

Alice Echols: JANIS JOPLIN -  Paratiisin arvet 

Rockin ensimmäisen naispuolisen supertähden elämäkerta.

Alice Echolsin ylistetty elämäkerta kuvaa, kuinka Joplinin vaiheet kietoutuivat sukupolvikapinaan, jossa hippiliike ja 60-luvun radikalismi haastoivat keskiluokan amerikkalaisen unelman. Pääosassa on silti Janisin tarina, se, kuinka teksasilaisesta folk-laulajasta kasvoi kaikkien aikojen ensimmäinen naispuolinen rock-tähti, ihminen jonka yksinäisyyttä edes maine, seksi tai palvonta eivät kyenneet poistamaan.

Alice Echols on Yhdysvaltain johtavia 1960-luvun kulttuurihistorioitsijoita. Janis Joplinin ohella hän on kirjoittanut amerikkalaisesta radikaalifeminismistä.Paratiisin arpia varten Echols on haastatellut toistasataa Joplinin elämää sivunnutta ihmistä.

”Kirjan teksti on suoraa, poreilevaa ja värikästä. Kaikki sanotaan suoraan eikä mitään tunnuta kiertelevän. Kirosanoja ja törkeyksiä piisaa, kuten kunnon rockelämäkerrassa kuuluukin” – Tuuli Nyman, Suomenmaa/Valtakunnallinen

”Janisin persoonaa ei puristeta yksinketaistettuun muottiin, vaan Echols luo laulajasta uskottavan ja monisärmäisen kuvan. Echols itse on 60-luvun kasvatti ja sen huomaa. Hän kuvaa erittäin asiantuntevasti ja osuvasti sitä henkistä ilmapiiriä, jonka keskellä Joplinin myytti syntyi.”
– Erik Ahonen, Aamulehti

”Alice Echols on kirjoittanut Janis Joplinin arvoisen elämäkerran. Suomentaja Liisa Laaksonen ansaitsee työstään täydet pisteet.”
– Markku Peltonen, Hämeen Sanomat

Kirjan arvostelut:

”Echols ei yritä tunkea Janis Joplinia mihinkään tiukkaan tai tuttuun rooliin: ei sankariksi tai uhriksi, ei hyväksi tai pahaksi, vahvaksi tai heikoksi, ei itsenäiseksi tai itsetuhoiseksi. Hän antaa Joplinille sekä tilaa että tilaisuuden puhua omasta puolestaan. Aika näyttää vihdoinkin olevan kypsä kunnolliselle Joplinin elämäkerralle, jossa hänet pelastetaan – elämälle.” – Helsingin Sanomat

”Kirjan teksti on suoraa, poreilevaa ja värikästä. Kaikki sanotaan suoraan, eikä mitään tunnuta kiertelevän. Kirosanoja ja törkeyksiä piisaa, kuten kunnon rockelämänkerrassa kuuluukin.” – Tuuli Nyman, Suomenmaa/Valtakunnallinen

”Janisin persoonaa ei puristeta yksinkertaistettuun muottiin, vaan Echols luo laulajasta uskottavan ja monisärmäisen kuvan. Echols itse on 60-luvun kasvatti, ja sen huomaa. Hän kuvaa erittäin asiantuntevasti ja osuvasti sitä henkistä ilmapiiriä, jonka keskellä Joplinin myytti syntyi.” – Aamulehti

”Alice Echols on kirjoittanut Janis Joplinin arvoisen elämäkerran. Echols sanoo ikävätkin totuudet ääneen, silti hän ei voivottele Janisin kohtaloa tai sorru tirkistelijäksi. Suomentaja Liisa Laaksonen ansaitsee työstään täydet pisteet.” – Hämeen Sanomat

1. painos

LIKE

Suomentanut Liisa Laaksonen

Gummerus Kirjapaino Oy -  Jyväskylä 2000

 

VOITTOHUUTO JA PK.  3.25e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.12.2017 16:32

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.