Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

 

MYYNNISSÄ DVD-ELOKUVAT:

NIMI: Alien + Predator -kokoelma (sis):

  • Alien 1 / Alien - kahdeksas matkustaja (1979)
  • Alien 2 / Aliens - paluu (1986)
  • Alien 3 (1992)
  • Alien 4 / Alien Resurrection / Alien - ylösnousemus (1997)
  • Prometheus (2012)
  • Prometheus 2 / Alien: Covenant (2017)
  • Predator - Saalistaja (1987)
  • Predator 2 (1990)
  • AVP: Alien Vs. Predator (2004)
  • Alien vs Predator 2 / AVP 2 / Alien vs. Predator: Survival of the Fittest (2007)

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KUNTO: HYVÄ

TEKSTITYS SUOMEKSI, kaikissa elokuvissa

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos kohteiden molemmissa otsikoissa on ***-merkki eli EI TÄMÄ KOHDE

yhdistelen mielelläni toimituskuluja

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

 

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

 

ESITTELYTEKSTI:

NIMI: Alien - kahdeksas matkustaja (1979)

OHJAUS: Ridley Scott

PÄÄOSISSA: Tom Skerritt, Sigourney Weaver, Veronica Cartwright, Harry Dean Stanton, John Hurt, Ian Holm

Alien -kahdeksas matkustaja on science fiction-elokuvien suosituimpiin kuuluvan sarjan ensimmäinen osa. Elokuvassa Sigorney Weaver nähdään ensimmäistä kertaa Ripleynä, raudankovan tahdon omaavana naisena, jonka kohtalo on taistella avaruuden äärimmäistä petoa vastaan.
Terrori alkaa kun avaruusalus Nostromon miehistö ryhtyy tutkimuksiin vastaanotettuaan oudon radiolähetyksen asumattomaksi luullulta planeetalta. Karmea totuus paljastuu ihmisen ruumista isäntänä käyttävän avaruusolion muodossa. Miehistön on nyt taisteltava oman henkensä lisäksi ihmiskunnan selviytymisen puolesta.

 

NIMI: Alien 2 / Aliens - paluu (1986)

OHJAUS: James Cameron

PÄÄOSISSA: Sigourney Weaver, Carrie Henn, Michael Biehn, Paul Reiser, Lance Henriksen, Bill Paxton

Tässä toiminnantäyteisessä Alien -kahdeksas matkustaja -elokuvan jatko-osassa Sigourney Weaver palaa osaansa Ripleynä, ainoana selviytyjänä ihmiskunnan ensimmäisestä erästä hirvittävää avaruusoliota vastaan. Hänen tilityksensä tapahtumista ja miehistön kohtalosta saa skeptisen vastaanoton, kunnes LV-426:n siirtokuntalaisten mystinen katoaminen saa hänet liittymään siirtomaan ultramoderniin laivastoon, jotka lähetetään tutkimaan tapahtunutta. Tämä erikoispainos sisältää materiaalia, joka poistettiin ennen elokuvan ensi-iltaa v. 1986. Materiaali avartaa kertomusta ja rikastuttaa elokuvan tunnetarjontaa.

 

NIMI: Alien 3 (1992)

OHJAUS: David Fincher

PÄÄOSISSA: Sigourney Weaver, Charles Dutton, Charles Dance, Lance Henriksen, Ralph Brown, Brian Glover, Paul McGanne

Luutnantti Ripley (Sigourney Weaver) on ainoa selviytyjä vahingoittuneen avaruusaluksen tehdessä pakkolaskun Fiorina 161:lle - karulle planeetalle, jota asuttavat maksimiturvatun vankilan entiset asukit. Ripleyn pelko siitä, että aluksen mukana on saattanut laskeutua myös avaruusolio vahvistuvat, kun ex-vankien ruumiita löytyy silvottuina.
Ripleyn täytyy johtaa miehet taisteluun karmaisevaa oliota vastaan ilmaan minkäänlaista nykyaikaista aseistusta. Pian hänelle valkenee myös karmea totuus hänen ja olion välillä olevasta yhdistävästä tekijästä tieto, jonka vuoksi Ripleyn on ehkä tuhottava olion lisäksi myös itsensä.

 

NIMI: Alien 4 / Alien Resurrection / Alien - ylösnousemus (1997)

OHJAUS: Jean Pierre Jeunet

PÄÄOSISSA: Sigourney Weaver, Winona Ryder, Dominique Pinon, Ron Perlman, Gary Dourdan, Michael Wincott, Kim Flowers

Ellen Ripley (Weaver) kuoli taistellessaan täydellistä saalistajaa vastaan. Kaksisataa vuotta myöhemmin, kun hänelle on tehty kauhistuttavia kokeita, hän on jälleen elossa. Asekehittelyn yhteydessä tiedemiehet kloonaavat Ripleyn ja hänen sisällään uinuvan avaruusolennon. Ylösnoussut Ripley on täynnä yllätyksiä, kuten hänen sisällään oleva oliokin. Pian helvetti on irti. Voittaakseen olion Ripley liittoutuu salakuljettajien kanssa. Heidän joukossaan on Call -niminen mekaanikko (Ryder), jolla on myös enemmän, kuin yksi yllätys takataskussaan.

 

NIMI: Prometheus (2012)

OHJAUS: Ridley Scott

PÄÄOSISSA: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Rafe Spall

Alien ja Blade Runner -ohjaaja Ridley Scott tekee paluun scifiin - genreen, jonka määrittelyyn hän osaltaan vaikutti. Joukko tiedemiehiä ja tutkijoita matkaa PROMETHEUS -aluksessa universumin pimeimpään kolkkaan etsien ihmiskunnan alkuperää. Mutta se, mitä he löytävät voi tuhota kaiken elämän maapallolta, syösten heidät keskelle kauhistuttavaa taistelua koko ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta.

 

NIMI: Prometheus 2 / Alien: Covenant (2017)

OHJAUS: Ridley Scott

PÄÄOSISSA: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup, Uli Latukefu, Carmen Ejogo, Amy Seimetz

Ridley Scott tekee paluun luomaansa maailmaan ALIEN: COVENANT -elokuvassa, joka on uusi luku hänen uraauurtavassa ALIEN-sarjassaan. Siirtokunta-alus Covenantin miehistö on matkalla galaksin kauimmaisella laidalla sijaitsevalle planeetalle, jonka he uskovat olevan koskematon paratiisi, mutta joka todellisuudessa onkin synkkä ja vaarallinen. Kohdatessaan ennennäkemättömän uhkan miehistön täytyy yrittää tuskaisaa pakoa.

 

NIMI: Predator - Saalistaja (1987)

OHJAUS: John McTiernan

PÄÄOSISSA: Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke, Jesse Ventura, Sonny Landham

CIA:n palkkaama erikoisjoukko lähetetään Etelä-Amerikan viidakkoon vapauttamaan sissien sieppaamia panttivankeja. Mutta iskuryhmällä on vastassaan tappavampi vihollinen kuin he ikinä pystyvät edes kuvittelemaan. Vihollinen, joka ei ole tästä maailmasta. Schwarzenegger vetää joukkoja tässä toimintaklassikossa, jossa ryhmä miehiä joutuu vastakkain näkymättömän ja julman vihollisen kanssa. Uskomattomat erikoistehosteet, hengästyttävät toimintakohtaukset ja selkäpiitä karmivat tapahtumat tekevät tästä klassikosta Schwarzeneggerin ehkä jännittävimmän elokuvan.

 

NIMI: Predator 2 (1990)

OHJAUS: Stephen Hopkins

PÄÄOSISSA: Danny Glover, Gary Busey, Ruben Blades, Maria Conchita Alonso, Bill Paxton, Robert Davi, Adam Baldwin

Se tulee kaukaisesta maailmasta saalistaakseen ihmisiä huvikseen. Se on voittamaton ja varustettu aseilla, jollaisista emme voi edes uneksia. Se vaanii ihmisriistaa tuntematta armoa, jättäen jälkeensä silvottuja ruumiita. Viimeksi se saalisti viidakossa. Nyt se on valinnut Los Angelesin.

Kilpailevat huumejengit käyvät avointa tulitaistelua L.A.:n kaduilla. Tämä on täydellinen näyttämö saalistajalle, jota kuumuus ja sekasorto vetävät puoleensa. Kun poliisi löytää läjän silvottuja ruumiita, uskoo luutnantti Mike Harrigan (DANNY GLOVER) niiden olevan vihollisjengin työtä. Mutta kun FBI:n agentti (GARY BUSEY) käskee häntä pysymään kaukana jutusta, alkaa uskomaton totuus pikkuhiljaa valjeta Harriganille. Edessä on väistämätön kohtaaminen villin ja vaarallisen saalistajan kanssa. Uskomattomat erikoistehosteet ja katkeamaton jännitys värittävät tätä ainutlaatuista toimintatrilleriä.

 

NIMI: AVP: Alien Vs. Predator (2004)

OHJAUS: Paul Anderson, Paul WS Anderson

PÄÄOSISSA: Sanaa Lathan, Raoul Bova, Ewen Bremner, Colin Salmon, Lance Henriksen, Tommy Flanagan

Ei väliä kumpi voittaa - me häviämme!

Legendaariset hirviöt kahdesta käsitteeksi muodostuneesta kauhuelokuvasarjasta ottavat toisistaan mittaa ensimmäistä kertaa - omalla planeetallamme. Etelänapamantereelta löytyy muinainen, jäähän hautautunut pyramidi ja sitä tutkimaan lähetetään tiedemiehistä ja seikkailijoista koostuva ryhmä. Pyramidin uumenista paljastuu hirvittävä totuus: kaksi tuntematonta lajia taistelee keskenään äärimmäisessä yhteenotossa.

 

NIMI: Alien vs Predator 2 / AVP 2 / Alien vs. Predator: Survival of the Fittest (2007)

OHJAUS: Colin Strause, Greg Strause

PÄÄOSISSA: John Ortiz, Steven Pasquale, Johnny Lewis, Reiko Aylesworth, David Paetkau, Chelah Horsdal, Gina Holden

Teattereille liian tuhteja lisäminuutteja vertatihkuvaa toimintaa ja tuntikaupalla hyytävän jännittäviä bonusmateriaaleja tarjoileva pidennetty versio hirviöiden toisesta kohtaamisesta vie sci-fi-fanit aivan uusiin ulottuvuuksiin! Alienin ja Predatorin risteytys laskeutuu lähelle Coloradolaista pikkukaupunkia, ryhtyen välittömästi lahtaamaan kaikkea mikä osuu sen tielle ja kylvämään lukemattomia Alienjälkeläisiä mennessään. Yksinäinen Predator saapuu tekemään selvää PredAlienin kylvämästä sadosta, ja pian kuolettava taistelu - ilman sääntöjä tai armoa - on täydessä vauhdissa. Maksimaalisin uhriluvuin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

42 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 4.4.2022 12:50
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.