Kuvaus

Moninpeli
Pelissä on monia erilaisia moninpelitiloja, joissa pelaajat voivat taistella toisiaan vastaan monin eri tavoin.

Ranked Matchissa
pelaajat voivat kerätä itselleen kokemuspisteitä (engl. experience points, XP) korottaakseen tasoaan. Pisteiden kasvaessa aukeaa pelaajan käytöön uusia ulkoasuja. PlayStation 3 -versiossa on avattavissa kolme erityistä ulkoasua kaikille kolmelle rodulle.

Player Matchissa
pelaajat voivat luoda oman moodin. Taisteluissa ei keräänny kokemuspisteitä.

Survivorissa
pelaajat ovat merijalkaväen sotilaita. Tehtävänä on selvitä jatkuvia Alienien hyökkäyksiä vastaan. Peli päättyy, kun viimeinenkin sotilas on kaatunut. Pelimuotoa voi pelata kerrallaan 1–4 pelaajaa. Tila ei ole käytössä Ranked Match -otteluissa.

Predator Huntissa
merijalkaväen sotilaista arvotaan yksi, joka saa pelata Predatorilla. Merijalkaväen sotilaiden kuuluu tappaa heitä vaaniva Predator, ja päästä itse sen paikalle. Predatorilla on minuutti aika tappaa joku pelaajista. Jos kukaan ei kuole minuutin sisällä, vuoro vaihtuu automaattisesti.

Infestationissa
kaikki pelaajat aloittavat merijalkaväen sotilaina. Ihmisten joukosta arvotaan sattumanvaraisesti yksi, jonka on määrä aloittaa Alienina. Alieniksi päätyneen pelaajan kuuluu tappaa ihmispelaajia, jolloin nämä itsekin muuttuvat Alieneiksi. Infestaasio leviää niin pitkälle, kunnes kaikki pelaajat ovat muuttuneet Alieneiksi tai tappaneet itsensä.

Species Team Death Matchissa
pelaajat jaetaan kolmeen joukkoon: Alienit, Predatorit ja merijalkaväki. Ideana on tappaa vastakkaisjoukkueiden pelaajia keräten pisteitä tapoista. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.

Mixed Species Team Death Match
on samankaltainen kuin Species Team Matchissa, mutta poikkeuksena pelaajat voivat olla samalla puolella riippumatta rodusta.

Dominationissa
pelaajat voivat pelata joko Alieneilla tai ihmisillä. Ideana on vallata kolme tai viisi valloituspistettä, ja puolustaa niitä vihollisjoukkueelta.

Death Matchissa
kaikki ovat kaikkia vastaan. Pelattavana ovat kaikki rodut, mutta Predatoreja voi olla vain kaksi kerrallaan.

Moninpelissä painotetaan yhteistyön merkitystä, ja siinä voi pelata kolmella eri hahmoluokalla. Merijalkaväen sotilaalla pelaaminen on epäedullista etenkin pimeissä ympäristössä. Alienin erikoiskykyjä ovat nopeus, pitkät loikat sekä kyky kävellä pitkin seiniä ja kattoja. Alien ei kuitenkaan pärjää valoisassa ympäristössä. Predator kykenee nopeisiin liikkeisiin ja yllättäviin hyökkäyksiin näkymättömyystoiminnon ja erityisen suuren hyppäämiskyvyn avulla. Paikallaan olevaa Predatoria on miltei mahdoton havaita ihmisten silmin, mutta Alienit kykenevät havaitsemaan sen tilanteesta riippumatta. Predator kykenee käyttämään sekä Alien- että lämpökameravisiota, ja näin ollen pystyy havaitsemaan jokaisen lähistöllä olevan vihollisen. Lähitaistelussa Predator on kömpelö, sillä se on iso ja näkyvänä ollessaan helppo maalitaulu.

Mukana ohjekirja.

Luokka: PS3
Kieli: englanti
Ikäsuositus: 18+

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 9 vrk 12 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 9 vrk 12 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.