Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pehmeäkantinen
esilehdellä ex-libris kohopainatteena

Alissa Quart: Brändätyt - ostataan ja myydään nuoria
Toinen painos
LIKE 2003

Miten paljon brändit nukuään määrittävät nuorten identiteettiä? Ovatko nykypäivän teiniunelmat läpeensä logojen kyllästämiä? Miksi yhä nuoremmat ja nuoremmat tytöt oireilevat anorektisesti? Tai miksi pikaruokaa mainostetaan lapsille, joista yhä suurempi osa on ylipainoisia? Kasvava joukko nuoria on alkanut suhtautua epäilevästi mainostajien houkutteluyrityksiin ja vastustaa avoimesti ylikaupallisuutta ja brändien valtaa.

Newyorkilainen Alissa Quart (synt. 1972) kertoo amerikkalaisten nuorten läpikotaisesta kaupallistumisesta ja nuorisomarkkinoinnin radikaalista kasvusta. Hän on tarttunut aiheeseen tutkivan journalistin ottein ja paketoinut aineiston nokkelaksi ja haastavaksi luettavaksi. Quartin opinahjoja ovat olleet Brown University ja the Columbia School of Journalism. Hän on kirjoittanut artikkeleita mm. The New York Timesiin ja kolumneja The Independentiin.

'Yhdysvaltalainen toimittaja-kirjailija Alissa Quart kritisoi kovin sanoin nuorisomarkkinoinnin kuristusotetta hiljan ilmestyneessä menestyskirjassaan Branded. Quart on markkinatalouskriitikkona No Logon tekijän, Naomi Kleinin sukulaissielu, kiihkoton, analyyttinen ja vakuuttava.'
- Seppo Määttänen, Markkinointi & Mainonta

Kirjassa on markkinointitutkija Vaula Norrenan alkusanat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.9.2018 17:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.