Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myytävänä avaamattomassa paketissa oleva Alkuperäinen Volkswagen VW Data Plug Bluetooth OBD-2 - uusin versio 5GV051629L

Tuli tilattua tämä ilman tarkistusta yhteensopivuudesta omaan volkkariini (Passat GTE Hybrid), jossa tämä laite ei toimi.
Tämä laite on tuettuna useimpiin polttomoottorilla varustettuihin Volkswageneihin vuosimallista 2008 lähtien.
Tarkista yhteensopivuus täältä: https://connectgo.volkswagen-we.com/fi-fi/compatibility-check/

Kaikki auton tärkeät tiedot samasta paikasta:
We Connect Go -sovelluksen (Apple- tai Android-appi ladattava puhelimeen) kohdasta Oma Volkswagenini löydät ajoneuvosi tärkeimmät tiedot, esimerkiksi kilometri- ja polttoainemäärän, valmistenumeron tai huoltovälin.

Kohdasta Omat renkaani selviävät renkaiden valmistaja, rengastyyppi, ajokilometrit ja valmistuspäivä. Halutessasi myös renkaanvaihtoajan varaus Volkswagen-huollossa on vain yhden sormen napautuksen päässä.

Ajojen ja tankkauskustannusten tallennus:
Digitaalisen ajopäiväkirjan avulla tärkeät tiedot voidaan tallentaa ja näyttää: aloitus, kohde, päivämäärä, kellonaika, kesto, reitti – jopa polttoainekustannukset ajoa kohden. Voit määrittää yksittäiset matkat yksityisiksi, liikematkoiksi tai työmatkoiksi ja viedä kaiken tarvittaessa sovelluksen avulla PDF-muotoon. Polttoainesäiliön seuranta näyttää milloin ja missä olet tankannut mihinkin hintaan ja kuinka suuret kuukausikustannukset ovat. Tätä varten DataPlug lähettää tiedot polttoainesäiliön täyttötasosta sovellukseen heti, kun auto käynnistetään. Jos sovellus rekisteröi tankkauksen, saat ohjeen, joka muistuttaa tankkauskustannusten tallentamisesta.

Ajotavan optimointi:
Paranna ajotyyliäsi sovelluksen käytännöllisten vinkkien avulla. Ajotyylin analyysi auttaa ajamaan tehokkaammin ja säästämään polttoainetta. Tätä varten mitataan kiihdytys, nopeus, käyntinopeus, jarrutuskäyttäytyminen ja jäähdytysaineen lämpötila, jotka esitetään selkeänä grafiikkana.
Ajotilastot analysoivat ajotiedot ja näyttävät sinulle yksityiskohtaisen tilastollisen esityksen kaikista olennaisista tiedoista, kuten esimerkiksi ajetut kilometrit ja ajoaika, tankatut litrat ja polttoainekustannukset, ajot päivällä ja yöllä sekä tehokas ajotapa ja voitettujen haasteiden lukumäärä. Näet heti, kuinka ajokäyttäytymisesi vaikuttaa kulutukseen.

Löydä autosi sen sijaan, että etsisit sitä:
We Connect Go tietää, missä autosi on – sovellus nimittäin huomioi automaattisesti viimeisimmän sijainnin. Voit siis antaa sovelluksen johdattaa itsesi autolle tai jakaa GPS-koordinaatit esimerkiksi ystävillesi. Ja jotta sinun ei tarvitse huolehtia pysäköintiajan päättymisestä, sovellus tallentaa myös pysäköinnin keston.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

39,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.1.2020 20:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.