Tuote on myyty käyttäjälle tapsaJ53 hintaan 45 €

Kuvaus

kerran käytetty, ei ole tarvetta.Google Chromecast Ultra suoratoistaa sisältöä salamannopeasti ja jopa äärimmäisen terävällä 4K Ultra HD -resoluutiolla. Striimaa sisältöä Wi-Fi-verkossasi jopa 4K Ultra HD ja HDR -resoluutiolla käyttämällä Chromecast Ultraa, television HDMI-porttiin liitettävää striimauslaitetta. Chromecast Ultra striimaa sisältöä luotettavasti, puskuroinnin minimoiden ja nopein latausajoin.

Alkuperäinen paketti. Striimaa sisältöä sadoista Cast-yhteensopivista sovelluksista iPhonella®, iPadilla®, Android-laitteella tai kannettavalla tietokoneella.

Nauti huipputerävästä kuvasta ja rikkaasta värimaailmasta nopeammin latausajoin kuin Chromecastilla koskaan aiemmin, kun striimaat 4K-sisältöä 4K-televisioon Chromecast Ultralla. Olipa televisiosi resoluutio mikä tahansa, Chromecast Ultra optimoi sisällön automaattisesti ja näyttää sen parhaalla mahdollisella tarkkuudella.

Chromecast Ultran vankan prosessointikyvyn ansiosta ohjelmasi toistetaan luotettavasti, puskuroinnin minimoiden ja nopein latausajoin. Jos Wi-Fi-verkkosi nopeus ei riitä 4K-toiston tarpeisiin, Chromecast Ultran sisäänrakennetun Ethernet-sovittimen avulla voit nauttia kaapeliyhteyden raudanlujasta vakaudesta.

Pakkauksen sisältö:

Chromecast Ultra
Virtajohto
Ethernet-liitännällä varustettu virtalähde
Laitteistovaatimukset:

HDMI-portilla varustettu televisio
Wi-Fi-verkko tai Ethernet
Yhteensopiva puhelin, tabletti tai kannettava tietokone, joka tukee Wi-Fiä
Tuetut käyttöjärjestelmät ja laitteet: Android 4.1 tai uudempi, iOS 8.0 tai uudempi, Mac OS X 10.9 tai uudempi, Windows 7 tai uudempi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.3.2019 6:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.3. klo 11:21

Voiko Chromecastin noutaa Kirkkonummelta?

muokattu 13.3. klo 8:09

voi noutaa aamupäivisin