Kuvaus

Kestävä kotimainen allergiatyyny valmistetaan tarkan laatuohjeistuksen mukaan. Tyynyssä käytettävä kangas on galanteroitua ja tiiviistä eikä pölytä vanukuituja tyynyn läpi. Kankaan riittävä pintaliukkaus edesauttaa puolestaan nopeaa petaamista. Tyynyn raaka-aineet ovat haitta-aineettomia, väriaineet myrkyttömiä ja moderni tuotantotekniikka säästää energiaa ja vettä.

Materiaalit 70 % puuvilla / 30 % polyesteri. Paloluokitus SL2. Väri Valkoinen. Täyte Paakkuuntumaton pallokuituvanu.

Mitat 50 x 60 cm / 500 g.

Hoito-ohje Konepesu 60 °C, rumpukuivaus matalassa lämpötilassa. Lämpödesinfioinninkestävä 70 °C/10 min.

Miksi valita Allergiatyyny

Allergiatyynyllä on hyvä pesukesto, ja se soveltuu myös laitospesuun. Tyynyn sisällä käytetään paakkuuntumatonta kevyttä polyesteri-pallokuituvanua. Puhtaat sekoittamattomat kuidut ovat pitkäikäisiä ja soveltuvat siksi myös allergikoille. Tyynyn vanun täyttömäärä on normaalia suurempi ja selkeiden ja tiiviiden pallojen ansiosta tyyny pysyy hyvänä ja kuohkeana pitkään.

Laadukkaalla tyynyllä on pitkä käyttöikä ja hyvä pesukesto. Hyvä pesunkesto auttaa sisäilman laadun parantamisessa; sisäilma on mahdollista säilyttää hyvänä toistamalla tyynyn pesuja vähintään kolme-neljä kertaa vuodessa. Pallokuitu pitää pesusta ja antaa puhtaana levollisen ja virkistävän unen käyttäjälleen. Tyyny voidaan myös kuivata kuivausrummussa matalassa lämpötilassa jolloin käsin pöyhimistä ei tarvita.

Terveystuotteiden verkkokauppa:

www.labtex.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 9 h 8 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.