Tuote on myyty käyttäjälle harlappalainen hintaan 535 €

Kuvaus

Luethan kuvauksen huolellisesti, kiitos!

Kaupan olisi oheisten kuvien mukainen Commodore Amiga 1200 rev. 1D1. Sille on tehty seuraavat toimenpiteet:

- Elektrolyyttikondensaattorit vaihdettu erittäin laadukkaisiin Panasonicin osiin, jotka kestävät ainakin seuraavat 30 vuotta.
- Gayle-piiri vaihdettu (oli rikkoutunut).
- Emolevyn 5V linja korjattu, koko emolevy pesty IPAlla.
- Näppäimet irrotettu ja ultraäänipesty, korjattu puuttuva F3-näppäin, näppäinkalvo puhdistettu.
- Asennettu Samsung FlashSSD 8 Gt IDE SSD -levy, oman kokemukseni mukaan huomattavasti luotettavampi (ja siistimpi asennus) kuin CF-kortit.
- Asennettu Individual Computers ACA1221-turbokortti, jolla 68EC020 25 MHz + 9 Mt fast RAM. Mahdollista ylikellottaa ohjelmistolla jopa 42 MHz asti.
- Testattu useita tunteja työpöydällä, pelattu pelejä, ajettu DiagROM ja Amiga Test Kit - kaikki toimii. Sen kummempaa takuuta ei 27 vuotta vanhalle koneelle voi antaa.
- Levyasema korvattu Gotek-asemalla, jossa FlashFloppy-firmware
- Asennettu OS 3.1.4, toimitan ostajalle lisenssikoodin ja ADF-tiedostot. Levyllä WHDLoad ja kaikenlaista muuta, jolla pääsee heti alkuun fiilistelyssä.

Ehdottomasti huonoin puoli yksilössä on kotelo. Koneella on ollut ilmeisen värikäs historia skenessä, joten sen koteloa on ysärimuodin mukaan "muokkailtu". Sulkemiseen on käytetty liian suuria ruuveja, takapaneeliin on tehty kolo IDE-kaapelille ja päädystä leikattu palasia pois, että on voitu käyttää toisenmallista levyasemaa (minä en siis laajentanut aukkoa), ja takareunan klipsit rikottu , joten se irvistää. Alapuolen kansi puuttuu, mutta mielestäni se ei sikäli ole järin tarpeellinen. Yläpuolinen RF-suojus poistettu samasta syystä.

Kellastumaa on jonkin verran, mutta mitään retrobrite-käsittelyä ei ole tehty, koska se on vahvasti "myyntikunnostus" ja haurastuttaa muovia. Jos haluat uber-siistin, kannattaa harkita A1200.netin uusiokoteloa.

Annan mukaan toimivan Commodoren virtalähteen (tämä ei ole kovin janoinen kiitos puolijohdelevyjen) ja voin haluttaessa myydä omakustannushintaan esim. hiirisovittimen sekä RGB-SCARTin.

Noutokin onnistuu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
535 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.10.2020 14:31
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.