Tuote on myyty käyttäjälle Monkeyisland hintaan 450 €

Kuvaus

Myynnissä kuvassa näkyvä hyväkuntoinen, siisti ja täysin toimiva Commodore A1200 kotitietokone. Sisällä on 540 Mb HDD kiintolevy. Siihen on asennettuna Workbench 3.0 ja paljon ohjelmia ja pelejä. Uudet lisensoidut Kickstart 3.1 ROM piirit asennettu. Levykelkka siivottu, mekaniikka voideltu ja lukupää puhdistettu. Kondensaattoreita ei ole vaihdettu, ei merkkejä vuodoista (ei pullistele eikä tinaukset himmenneitä, ääni ja grafiikka virheettömiä). Molemmat luukut paikoillaan ja ehjiä. Konetta ei ole valkaistu tms, ajan myötä tullut hieman keltaisuutta. Kauppaan sisältyy kaikki mitä kuvassakin eli virtalähde, RGB - Scart videopiuha ja äänipiuha, kaksi hiirtä, kaksi joystcik peliohjainta (toinen the bug ohjain, molemmat priimakuntoisia, ei löystyneitä), manuaalit, alkuperäinen pakkaus. Mukaan myös alkuperäiset 3.0 Kickstart ROMit. Eniten tarjoavalle.

Toisessa ilmoituksessani on tähän sopiva 8 Gt CF kovalevy setti johon saat lähes kaiken mahdollisen Amiga kaman asennettua.
Tähän kannattaa asentaa sopiva turbokortti niin saat lisäteholla ja lisämuistilla parasta irti tästä koneesta, varsinkin jos aiot asentaa/pelata WHDLoad pelejä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
450 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.9.2020 21:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.