Tuote on myyty käyttäjälle Watakamba1 hintaan 70 €

Kuvaus

Tämmönen kompuutteri tuli kinuttua vanhemmilta joskus 90-luvun alussa ja muutaman vuoden sillä tuli pelailtuakkin. Ystävällisestä nimestään huolimatta koneen sisällä lymyävä Kickstart ROM 1.3 on varsin ilkeä ja tuhoaakin 50% varmudella levykkeen boottisektorin. Kone tuhosi niin Ultima IV, Fairy Tale, Wayne Gretzky Hockey -pelit jotka erehdyin hommaamaan alkuperäisinä sekä terminaaliohjelman jolla pääsin pari kertaa johonkin Amiga BBS:äänkin 90-luvulla. Edellä mainitusta syistä johtuen kone on jäänyt hyvin vähälle käytölle ikäänsä nähden, aina muutaman kerran vuosikymmenessä on kuitenkin tullu kunneltua Amigan korppuaseman rouskutusta.

 Viime vuosina koneen levykkeet ja näytön kaapeli ovat joutuneet muuttojen yhteydessä teille tietymättömille, mutta naapurin poika lainasi kaveriltaan kaapelia ja korppuja viime kesänä ja sai Amigan taas tulille, hyvin latasi pelit korpuilta ja näytönohjauspiiritkin pelittivät hyvin. 

Tästä saisi hyvän retroilukoneen vielä vuosiksi jos jaksaisi vaihtaa elkot ja luultavasti kannattaisi hankkia näytönohjauskaapelin kanssa, joku muu tallennusvaihtoehto korppuaseman tilalle, on se senverran häijy kun päättää "tallentaa".

Tähän Amigaan ei ole viritety mitään muuta lisähärpäkkeitä kun tuo lisämuisti joka siis liutettu standardi laajennus slottiin, muuta ongelmaa tämän yksilön kanssa ei ole ollut kun tuo buuttisektoreiden ylikirjoittelu tallennettaessa, joka kuulemma on hyvin yleinen ominaisuus kickstartti 1.3: omaavissa amigoissa.

Mihinkään vakavasti otettavaan tuottavaan työhön tästä koneesta ei nykyjään ole joten elä huuda jos et ole 100% varma mitä huudat, myöskään tämän ikäisen koneen toiminnasta ei ole mitään takuuta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.12.2018 18:00
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 5 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
7.12. klo 9:59

Onko hiiri minkä merkkinen ja mallinen? Toimiiko Joystic hyvin?

7.12. klo 17:50

Hiiri on SICOS Fancy mouse ja Suncomin Slik Stick tuntuu käteen ihan ehjältä viimeksi pelailin sillä viitisen vuotta sitten kun minulla oli vielä kaapelit ja disketit tallessa. Tikun sisällä on metallipallo joko ottaa kontaktin 4 eri metalliuskaan.