Tuote on myyty käyttäjälle Lefa75 hintaan 101 €

Kuvaus

Tarjolla täydellinen Amstrad CPC464 setti joskin vähän huonosti kohdeltu yksilö. Tietokone toimii kyllä ja kaikki pelit latautuu normaalisti sekä kasetilta että disketiltä mutta äänipiirissä on jokin vika minkä takia yleensä valkoinen kohina komennot tuottaakin vääriä ääniä. Vaatii joko huoltoa tai uuden äänipiirin. CTM640 värimonitori on ottanut osumaa mutta vaikuttaa täysin toimivalta. Tosin monitorin virtaliitin on jostain syystä katkaistu ja sitten yhdistetty toinen pää pelkällä sokeripalalla joten testasin kyllä toimivuuden mutten suosittele sitä sellaisenaan käyttöön.

Mukana tulee varta vasten CPC 464 koneelle tehty DDI3 diskettiohjain/aseman usb emulaattori jossa voi todella helposti usb tikun kanssa siirtää pelejä ja ladata koneeseen suoraan. Tämä sama 8gb muistitikku tulee mukaan jossa valmiina pelejä. Emulaattorin näytössä on edelleen suojamuovi päällä. Tämän diskettiaseman emulaattorin hinta yksinään on 66 euron arvoinen uutena joten koko tämän setin lähtöhinta on matala!

Mukana myös alkuperäinen suomenkielinen manuaali sekä harvinaisempi "The ins & outs of amstrad" opaskirja.

Pelit:
- Hypersports / Supertest
- Ping Pong / Matchpoint / Squash
- Boxing / Pool
- Master Chess
- Sultan's maze
- Fruit machine
- Roland in the caves
- Roland on the ropes
- The Galactic plague
- Harrier attack
- Oh mummy
- Xanagrams
- Bridge-it
- Timeman one


Näin massiivisen setin noutaminen olisi erittäin suotavaa mutta postitus on kyllä vaihtoehto kun monitorin lähettää erillisenä pakettina. Postitusta varten joudun varaamaan melko paljon aikaa jotta voin löytää sopivan laatikon ja pehmikkeet ja varsinkin kun ovat jo ennestään kärsineet niin en halua niille enempiä vahinkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
101 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.3.2019 3:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.