Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

TEKIJÄ: Nin, Anais
TEOKSEN NIMI: Päiväkirja 1944-1947

Kustantaja: Otava
Painovuosi: 1982
Teoksen kuntoluokitus: K3 (hyvä)
Kieli: suomi
Sivumäärä: 286
Sidostyyppi: Sidottu, ei kansipapereita (kovakantinen)
Muu(t) tekijät: Stuhlmann, Gunther ; Mattila, Raija, |c (kääntäjä)
Alkuteos: The diary of Anais Nin
Teoksen mitat: korkeus: 208mm, leveys: 132mm, paksuus: 27mm, paino: 386g

Muuta: pientä kulumaa , pientä tahraumaa

Takateksti: Anais Ninin päiväkirjan neljäs osa kertoo edellisen osan tavoin kirjailijan elämästä Amerikassa, jonne hän oli muuttanut sodan * jaloista Pariisista. Edellisten päiväkirjojen yleisteemat - minuus, naisellisuus, neu roosi, vapaus, ihmissuhteet, taiteen ja elämän yhteisyys - ovat pe russäikeitä tässäkin osassa. Toisaalta hänen antenninsa reagoivat hätkähdyttävän herkästi ulkomaailmaan. Se minkä hän koki ame rikkalaisen elämän peruskuvioiksi enteili monissa kohdin problema tiikkaa, joka vasta viime aikoina on puettu sanoiksi "uuden tietoi suuden" puolestapuhujien suulla. Anais Nin vaistosi jättiläismaassa "merkillistä tyhjyyttä". Hän kirjoittaa amerikkalaisista miehistä. "He ovat proosallisia miehiä" jotka jalat maassa puhuvat herkeämättä politiikasta mutta eivät, ikimaailmassa musiikista tai mielihyvästä, jotka eivät koskaan ole vapaita jokapäiväisten ongelmien taakasta, eivät koskaan iloisia, riemastuneita, vaan kuin betonia ja terästä tai kuin työhevosia ruumiistaan piittaamattomia, vallan riivaamia." Anais Nin kaipaa merkitseviä ihmissuhteita; suhteiden persoo; nattomuus pelottaa häntä. Ystäviä hänellä kuitenkin on paljon,* turvapaikkaa hän pitää nuorten joukossa; niiden joita ei vielä ole keksitty, jotka voisivat vaikuttaa siihen "miten pitäisi olla". "Tie dän, että mitä rakastan ja etsin on petollista ja salakavalaa... Minua kiinnostaa miten pitäisi olla, ei mitä on"; ja jälleen kerran se koituu hänelle kohtalokkaaksi. Nyt, aikana jolloin puhutaan paljon asioiden tärkeysjärjestyksen muuttamisesta, tuntuvat Anais Ninin päiväkirjan rivit ajankohtai semnjilta ja osuvammilta kuin koskaan.

TOIMITUSKULU: 3,3 euroa (pehmustettuna C4-kirjeenä). 7,9 euron toimituskululla toimitamme niin monta tuotetta kuin haluat. Ulkomaille tilatessasi kysy erikseen postikulu (for foreign orders please ask for the right postal fee).


Tutustu myös verkkokauppaamme www.finlandiakirja.fi, mistä voit tilata suoraan verkko- ja korttimaksulla, laskulla, mobiilimaksulla, erämaksulla, PayPalilla sekä bittirahalla. Toimitustapoina sekä Schenker, Posti että Matkahuolto (myös kotiinkuljetuksella). We ship all over the world!

Katso myyjän muut saman tuoteryhmän kohteet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2018 15:06

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.