Kuvaus

Myytävänä nyt käytännössä täysin uusi Analogue NT Mini Noir -konsoli. Paketti avattu ja konsolia testattu, ei muuta. Kaikki täysin uudenveroisessa kunnossa, ohjelmistoja ei ole päivitelty tms. Sisältää koko pakkauksen, eli konsolin lisäksi laatikko pehmusteineen, 8bitdo langaton ohjain, ohjekirja ja kaikki johdot.

Konsolilla siis pelataan nintendo nes pelejä HDMI:n (full HD 1080p) tai analogisten liitäntöjen kautta, ja halutessaan sen voi päivittää (jailbreak firmware) niin, että sillä voi pelata useiden muidenkin saman aikakauden pelikonsoleiden pelejä.

Paljon ominaisuuksia, tämä video kannattaa katsoa: https://www.youtube.com/watch?v=NJnwmy78zn4&ab_channel=MyLifeinGaming

Huomioi mikäli ostaisit jenkeistä, että pelikonsoleille on tällä hetkellä ylimääräinen 25% tullimaksu eli voit laskea kokonaishintaan (tuotteen hinta + postikulut) suoraan 50% lisäkulut päälle (alv + ylimääräinen tulli).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
580 €
Sulkeutuu 3 vrk 15 h 6 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 580 € Sulkeutuu 3 vrk 15 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.2. klo 0:11

Mulla on se hopeanvärinen NT Mini jonka tilasin Analoguelta 2017. Ei se noin paljon maksanut mitä pyydät tästä. Oletko muuten testannut että onko peliohjainporteissa löysyyttä ja onko löysyyttä NES cart pesässä?

20.2. klo 0:18

Tämä on kalliimpi versio Analoguen pyyntihinnalta. Silloin ei myöskään ollut ylim. 25% tullia. Lisäksi näiden viimeinen erä myytiin minuuteissa loppuun eli ei ole saatavilla enää. Portit ja pesä löysemmät kuin nes mutta toimintavarmat ja miellyttävämmät.

19.2. klo 23:12

Mikä olis tiukka hinta?

19.2. klo 23:33

No toivon ettei tarvis luopua tällä lähtöhinnalla. Traderassa pari myynnissä posteineen noin 700e, pari meni 720e. Jenkeistä kuluineen tulee vielä kalliimmaksi. Muualla euroopassa pyyntihinnat kovia. 650e voin myydä nyt suoraan ja poistaa ilmoituksen.

19.2. klo 22:31

Miksi myyt pois? Onko takuuta?

19.2. klo 22:49

Näissä kaikissa 1v takuu siitä kun lähtivät Analoguelta eli 11/2021 saakka. Myyn koska tulee liikaa päällekkäisyyttä kun löytyy ennestään ntsc sekä pal hi-def-nessit. Tämä toki korvaisi molemmat ja enemmänkin mutta ei ole ehtinyt tulla tunne-arvoa tälle.