Tuote on myyty käyttäjälle pirtapirkko hintaan 2 €

Kuvaus

Laadukas Anchor muliinilanka on valmistettu käyttäen egyptiläistä pitkäkuituista 100% puuvillaa. 6-säikeisen tasavahvuisen langan säikeet on helppo erotella toisistaan ja jakaa 2-säikeisiksi. 
Rakenteensa ansiosta Anchor muliinilanka on monikäyttöinen ja se sopii kaikenlaiseen kirjontaan. Se on ihanteellinen risipistoihin ja erilaiselle käsityökankaille. Sitä voidaan käyttää myös pisto- eli vapaassa kirjonnassa, laskettavissa käsityökankaissa ja kanavatyökankaissa. Juuri monikäyttöisyytensä vuoksi muliinilanka onkin maailman suosituin kirjontanka. 
Anchor muliinilanka on kauniin kiiltävä, ylellisen pehmeä ja se heijastaa kauniisti valoa. Sillä on hyvä värinpysyvyys, lämmönkesto (silitys 3 pistettä) ja erinomainen pesunkesto (95 astetta). Lanka toimitetaan 8 metrin tokissa.

kirjontalanka

Allergiatalous: ei tupakoida, ei eläimiä, ei hometta! 

Automaattisen meklariviestin lopussa tilinumero.
Otathan yhteyttä mahdollisimman nopeasti, jos et voi maksaa 3 arkipv. sisällä kohteen sulkeutumiseen jälkeen. 

Huutaessasi tuotetta, lupaudut myös huudon loputtua lunastamaan/maksamaan sen toimitusmaksuineen ... muuten joudun antamaan negatiivisen huuto.net palautteen.

HUOM!! KUVASSA OLEVA VIHREÄ, JOSSA ON VIIVOJA SEKÄ NUMEROITA, ANTAA SUUNTAA KOOSTA.

HUOM!!!! huuda useampi kohde samaan lähetykseen, vain yksi 3,70€ minimitoimitusmaksu kirjekuoressa (alle 3 cm paksu ja 250g saakka painava), yli sen menevät huutopaketissa.
Postitan pikaisesti rahan saavuttua s-pankin tililleni + annan palautteen.

MUISTATHAN ANTAA PALAUTTEEN, NIIN TIEDÄN LÄHETYKSEN SAAPUNEEN PERILLE .

Tarkista omat yhteystietosi ennen huutoa, koska lähetän tuotteet niiden tietojen perusteella. Eli en vastaa siitä, jos lähetys menee väärään osoitteeseen, koska itse et ole päivittänyt omia tietojasi.

267, 119, 236, 59, 291, 118, 293, 265

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.6.2021 20:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.