Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tässä on tarjolla huudettavaksi Andorran ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa 0 euroseteli.

SEAM 2018-1      Andorra: Andorra

Myyntitilannetta seuraavan nettisivuston http://www.euro-souvenirscheine.de  mukaan olisi loppuunmyyty (katso souvenir banknotes, jossa luettelot maittain tai alasivu /lists.php).

Kaupan oleva seteli on pakkasileä ja virheetön. En oikein tiedä voiko näistä käyttää nimitystä UNC, koska eihän näitä voida käyttää maksamiseen eivätkä ne siis kierrä, paitsi keräilijältä toiselle, tietenkin. Mahdollisen tekstin ja kuvan välisen ristiriidan ratkaisee tietenkin kuva. Ostamasi setelin numero on täsmälleen sama kuin kuvassa olevankin.

Postitus kirjeen hinnalla Suomeen 1,75 euroa. Postitan setelin suljinpussissa ja sitä suojaavassa pahviboxissa, jonka paksuus on selvästi alle 3 cm enkä laskuta pakkauksesta, joten maksettavaksi kuljetuksesta jää vain tuo 1,75 euroa ja lähetys jaetaan ostajalle suoraan kirjeenä kotiin.

Myyn ulkomaille vain kun asiasta on erikseen ja nimenomaisesti sovittu. I only sell abroad when it has been separately and explicitly agreed.

Toisinaan minulla on myynnissä useitakin kohteita, joten tutustumalla niihin ja mahdollisesti löytämällä sieltä lisää Sinua kiinnostavaa ostettavaa yhdistelen ostoksesi yhteen toimitukseen.

0 euro nollaeuro nolla euro Andorra

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.11.2020 20:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.