Kuvaus

[1115]

KLIKKAA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos STAND UP komiikan diggareille.

 

Andre Wickström: Das Humoristische MANIFEST - Kirja STAND UP-komiikasta

"Mistä stand up -komiikassa on kyse? Mistä on pienet vitsit tehty? Entä miten stand up eroaa yhden miehen teatterishow'sta tai improvisaatioesityksestä?
André Wickström, television W-tyyli-ohjelmasta tuttu kuoliaaksinaurattaja, analysoi urakehitystään ja pohtii omasta elämästään kumpuavia aihevalintojaan, onnistuneita ja epäonnistuneita hetkiään lavalla. Hän kertoo lisäksi stand up -komiikan historiasta ja huumorintajun kehityksestä arkipäivän sattumuksia kommentoivaksi 1990-luvulla syntyneeksi kaupunkikulttuurin ilmiöksi.
Wickström jakelee auliisti neuvojaan aloitteleville stand up -koomikoille, sillä onnen ja ilon tuottaminen muille ei maksa mitään. Sitä paitsi kaikista ei kuitenkaan ole humoristeiksi. Ja mikä hauskinta: hän tietää, miksi jotkut lavakoomikot naurattavat, toiset eivät.


Stand up on tullut jäädäkseen - repikää siitä!"

Suomentanut Viia Järvinen

1. painos

WS Bookwell Oy Juva 2005

VOITTOHUUTO ja PK. 2,00e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 93 vrk 5 h 47 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 93 vrk 5 h 47 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.