Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos kuvankauniin todella upean naisen MONICA LEWINSKYN diggareille, josta tuli kuuluisa hänen soitettuaan BILL CLINTONIN "nahjafagottia" valkoisessa talossa.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT VALTAVAN KASAN, ELÄMÄNKERTATEOKSIA, MUSIIKISTA, TEATTERISTA jne kertovia kirjoja, sekä myös NIMIKIRJOITUKSILLA VARUSTETTUJA TEOKSIA. 

Andrew Morton: MONICAN TARINA

Lewinskyllä oli seksuaalinen suhde presidentti Clintonin kanssa työskenneltyään harjoittelijana Valkoisessa talossa vuonna 1995 (hän imi useasti Billin "miekkaa" tämän työhuoneessa em. talossa. Vuonna 1999 julkaistiin tämä Lewinskyn omaelämäkerta, Monican tarina, jolla vastattiin valtaisaan kysyntään, ja jolla Lewinsky halusi kertoa itse tapahtumista ja elämästään – vastalauseena median juoruihin perustuviin ja skandaalihakuisiin juttuihin hänestä.

1.painos

Suomentaneet Aarne T.K. Lahtinen, Leena Nivala ja Eeva-Liisa Jaakkola

Otavan Kirjapaino Oy - Keuruu1999

VOITTOHUUTO ja PK. 5,95e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
tai
Sulkeutuu 2 vrk 10 h 9 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,95 € Sulkeutuu 2 vrk 10 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.