Kuvaus

[AC0316]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  Hyvässä ISKUSSA oleva  nidottu painos Andy McCoy / HANOI ROCKS / GLAM ROCK / PunK / BRIARD / PELLE MILJOONA diggareille.  AIVAN MAHTAVA OPUS.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT PALJON NÄITÄ VASTAAVIA KIRJOJA.

Andy McCoy: SHERIFFI McCOY

Rokkarin elämä omin sanoin. Kaivattu uusintapainos vastikään uuden levyn julkaisseen Hanoi Rocks -yhtyeen toiselta keulakuvalta. Kirja on täydellisesti uudelleen taitettu kuvaliitettä myöten LOISTOn pokkariversiota varten.

"Kun mä kelaan musiikkii, mä nään sen usein väreissä. Pitää olla tarpeeks sinistä, et se punanen näyttää hyvältä, ja siit riippuu miten paljon keltast sä paat sinne. Ne on eri värei ja mä rakastan niit värei. Nuorempana kun mä otin sienii ja soitin, mä näin ne nuotit, ne meni ympäri mun ruumista kunnes mä näin, että mä olin kuin jonkunlaisen hämähäkin verkossa täynnä säteileviä erivärisiä nuotteja, ja siitä oli tullu ansa mulle. Mutta hei, musiikki ei voi koskaan olla ansa. Jos sä oot urheilija - ja tää on totuus, ikävä kyllä - kun sä pääset tiettyyn ikään kroppa ei jaksa enää, mut me muusikot parannutaan loppuun asti. Ja se on fantastista."

Asiasanat: muistelmat muusikot kitaristit rock yhtyeet diskografiat
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Taiteet. Liikunta > Musiikki > Musiikin historia > Henkilöhistoria > Populaarimusiikin edustajat

4. painos

WSOY5

Norhaven a/s Viborg, Tanska 2005

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e   ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.   

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,95 €
Sulkeutuu 66 vrk 22 h 17 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,95 € Sulkeutuu 66 vrk 22 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.