Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi avaamaton lelu/peli -paketti. Painoa n.300g joten halvinta tapa lähettää olisi huutopaketti 6€. Mukana jotkut pelikortit. Katso kuvista yksityiskohdat. Pakettia ei ole avattu eli uusi. Alhaalla kuvaus itse lautapelistä mihin tämä laajennus osa luultavasti menee. En varma... Tämä ei siis ole itse peli vaan lisä-osa siihen joka tekee pelaamisesta kivempaa, haastavampaapeliä ja pystyt tekemään isompia rakelnelmia.

"Uusi lautapeli. Pelissä mukana tulevista puupalikoista kasataan linnoitus, johon asetellaan possut paikoilleen, ja sen jälkeen se yritetään saada kumottua mahdollisimman hyvillä pisteillä heittelemällä angry birdejä sitä kohti. 
Mukana tulee palikoita, possuja, vihaisia lintuja ja ohjeet." 
Myynnissä myös muita angry birds tuotteita ja jotain on vielä ilmoittamattakin.

HUOM!!! Mitä enemmän ostaa käytettyjä levyjä sitä halvemmalla ne saa ja jotkut levyt myydään euron kpl.!!! Koskee kaikkia DVD kohteita. Eli kannattaa ehdottaa ja kysyä.


Jos teet tarjouksen kohteista niin jätä toimituskulut erikseen koska se on ainoa asia mistä en käy vääntämään. Se lisäisi provikka maksua turhaa. Joten jos olen hylännyt tarjouksen tarkistakaa miksi.
Tarkista myös muut kohteet. Monesti samoihin toimituskuluihin mahtuu enemmän kuin yksi kohde!

Annan toiminta takuun kaikista leffoista ja tuotteissa jos tuote ei vastaa kuvausta. Ilman mitään negatiivista palautetta tai muuta, mutta en ole kauppa joten ei palautuksia jos tulee toisiin mieliin. Ennen toimitusta voi tehdä muutoksia, lisä ostoja ja niistä huomattavia alennuksia 50% asti! Tämä koskee kaikkia käytettyjä normaaleja DVD ja Blu-Ray leffoja.

Isommat tilaukset aina halvempia jos niistä sovitaan ensin tai yhden kohteen oston jälkeen. En jaksa euron takia juosta postiin, mutta kun esim. ostaa kaksi levyä saa ne luultavasti 4€ jne. Jotain pitää jäädä minullekkin kuitenkin lisä ostoista. Uudet levyt sama suunnilleen homma. Toimituskuluista en käy tinkimään ja suoraan huuto netistä ostetuissa hinta on mitä pyydän.

Tämä kuvauksen kohta on yleis neuvo ostajalle ja on hyödyllistä ehkä lukea ennen kuin huutaa. Jos haluat enemmän kohteita kuin yhden osta yksi huuto netin kautta ja lopuista voidaan sopia sähköpostilla jolloin otan ne kohteet pois joista saamme kaupat sovittua. 
Yleensä esim. kaksi sarjakuvalehteä mahtuu samaan kuoreen ja neljän kohteen jälkeen paino voi mennä 10kg asti jos oletetaan että se on paketti muodossa ja toimituskulut menevät yli 6-7€ tai jos on pakko mennä postin paketiksi toimituskulut ovat luultavasti enemmän. Pelejäkin joskus mahtuu kaksi samaan kuoreen. Voit kysyä etukäteen minkälainen lasku tulee jos tilaat enemmän ja annan tarjouksen olettaen että haluttuja kohteita ei ole huudettu. Jos tarjous kelpaa otan kohteet pois ja lopun hoidamme sähköpostitse. Siis muita kohteita saa halvemmalla jos haluaa ostaa isomman määrän kohteita ja siten voit säästää ehkä 10-20% yhteis hinnasta. Sähköpostiin voi ottaa osto mielessä suoraan yhteyttä jos esim. kiire saada lahjaksi tai kyse on monesta kohteesta. Myös kaikkia muitakin tuotteita saa samaan pakettiin painorajojen mukaan ja aina yritän saada halvimman tavan toimittaa useampi tuote perille mahdollisimman nopeasti. 

Mielellään en erottele tarjous-pakettien lehtiä tai muita kohteita toisistaan joten vähintään yksi paketti on ostettava ja loput esim. lisä lehdet tai pelit voidaan sopia niistä mitä on jäljellä myynnistä sitten erikseen vaikka sähköpostilla.
En vastaa siitä jos pakettien liimat ovat pettäneet lähetyksen aikana, koska se altistuu lämpötila vaihteluille postin kuljetuksen aikana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.9.2018 13:29
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.