Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Anita Korhonen : Elossa jälleen - erään äidin huumeraportin uudet sivut


Huoli huumeita käyttävän tyttären elämästä ja elossa olosta on joka päivä tuskallisesti läsnä. Tyttärelle kirjoittaminen onkin kuin puhuisi tyhjälle seinälle, sillä huumeriippuvaista ihmistä on vaikea tavoittaa, vaikka miten yrittää. Vastaukset antavat odottaa ja huonoja uutisia riittää, mutta vaikeassa tilanteessa on myös toivonpilkahduksia. Kirjeenvaihdon lomassa äiti kirjoittaa omista tuntemuksistaan, keskustelee itsensä kanssa. Mitä rakkaus kestääkään, mutta miten äiti pystyy yhä luottamaan, toipumaan, unohtamaan?

Anita Korhonen kertoi tyttärensä huumeriippuvuudesta vuonna 2004 ilmestyneessä teoksessaan Kirjeitä Tiinalle. Erään äidin huumeraportti. Uudessa dramaattisessa teoksessaan Korhonen jatkaa Tiinan tarinaa ja kertoo, mitä tyttärelle kuuluu tänään. Takana on pitkä tie huolen täyttämiä vuosia, mutta selviytyminen antaa toivoa siitä, miten paluu hyvään tavalliseen arkeen on sittenkin mahdollista.

Anita Korhonen on vapaa kolumnisti, joka asuu puolisonsa Keijo Korhosen kanssa osan vuodesta Arizonassa.


Painovuosi: 2010
Painos: 1.
Sivumäärä: 219
Sidosasu: Sidottu kansipaperein
Kustantaja: Kirjapaja

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 243

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

10 €
tai
Sulkeutuu 89 vrk 10 h 34 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 89 vrk 10 h 34 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.