Kuvaus

Kirjahyllyn tyhjennysmyynti - kirja on ns kirjakerhoversio.

Kansipaperit vähän nuhraantuneet, ei haittaa lukemista. Noin 320 sivua.

Paino 414 gr, kovakantinen. Nouto esim Porin keskustasta ma-pe ennen klo 8 tai 16 jälkeen.

***

Eräässä eurooppalaisessa kaupungissa asustaa hyvin toimeentuleva uusioperhe. Vanhemmat ovat eronneet ja ammateissaan kiireisiä. Teini-ikäinen tytär, Jasmin tutustuu rikkonaisen perheen high lifea elävään tyttöön Lindaan, jonka elämäntyylin imuun joutuu. Nuorisokulttuuri on nykyään mitä on hiphopparisanastoineen, Paris Hiltoneineen ja epärealistisine ulkonäkövaatimuksineen. Tavallinen ei ole mitään. Ja jos keskitieltä pikkuisenkin lipeää ja on epävarma itsestään, väärille teille houkuttelevia aikuisia ilmaantuu aina. Tytöt tarvitsevat rahaa näyttääkseen Lindsay Lohanilta ja Rihannalta, joten kauppa-apulaisen työ lemmikkieläinkaupassa on napakymppi idea. Tästä eivät tietenkään vanhemmat tiedä, mutta eivät he tiedä myöskään sitä, että tytöt ovat aikoja sitten lopettaneet harrastuksensa ja koulunkäynnin, varastelleet kassikaupalla vaatteita kaupoista ja ryypiskelleet siideriä.

Lemmikkikaupan takaosassa aikuiset miehet ostavat lemmikkikaupan tytöiltä seksiä. Bisnestä pyörittää Lido, jonka auktoriteetti takaa, ettei kukaan koskaan kerro mitään, vaikka kauppa palaa maan tasalle ja kaksi tyttöä katoaa salaperäisesti. Ei, vaikka toinen tyttö löytyy pian kuolleena. Kaupan julkisivu on moitteeton ja rosvot pääsevät karkuun.

Kirjan ääninä puhuvat äiti ja kadonnut tytär, sekä seksibisnekseen ajautunut nuori ulkomaalainen mies Randi. Äidin ääni kertaa päivää, jolloin hän huomaa tyttärensä kadonneen. Seksibisneksessä tahtomattaan työskentelevä Randi pohtii hullua maata, johon on joutunut ja ikävöi kotiinsa. Tytär Jasmin kertoo katoamistaan edeltäneestä ajasta kuin myös sieppaajastaan Kastajasta. Kastaja on suuri taide- ja kulttuuripersoona, joka harrastaa itsekin lapsipornoa mutta toisaalta kuvittelee pelastavansa nuoria tyttöjä kun sieppaa heidät ja sulkee heidät taloonsa, piiloon ulkomaailmalta. On kulunut 12 vuotta ja Kastaja on juuri kuollut - Jasmin on vapaa palaamaan kotiin. Mutta Jasmin ei enää pysty. Kirjan lopussa on Snellmanin essee ihmiskaupan historiasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 114 vrk 15 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 114 vrk 15 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.