Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Synnøve Søe: ISÄ! Suomentanut Annika Idström. 1991 WSOY. 148-sivuinen sidottu kirja, ehjä kansipaperi, täysin ehjä ja siisti kirja, ei merkintöjä.
 
Synnøve Søen (s. 1962 Herlev) isä oli tunnettu tanskalainen radio- ja tv-journalisti ja yliopisto-opettaja, äiti kriisihoitoon erikoistunut sosiaalineuvoja. Vanhemmat erosivat, kun Synnøve ja hänen nuorempi sisarensa olivat pieniä, ja Synnøve vietti lapsuutensa vuorotellen kummankin vanhemman luona. Hänen esikoisteoksensa Isä! (Fars: en fortælling 1989, suom. 1991) herätti ilmestyessään sekä Tanskassa että Ruotsissa valtavan kohun, sen kuvaus kirjoittajasta lapsena ja aikuisena sekä suhteestaan vanhempiinsa ja mieheensä oli poikkeuksellisen intiimiä, jotain mihin kirjallisuudessa ei oltu totuttu. Søen seuraavat teokset olivat Orm & ar (1992) ja Regntid (1994). Vuosisadan vaihteessa hän asui Keniassa; omakohtaisiin kokemuksiin siellä perustui seuraava romaani Når den blå hane galer (2006). Viimeisin teos on Drengen på stigen (2007). Teoksista on suomennettu vain ensimmäinen. Jo esikoisteoksensa jälkeen Søe tuli kokemuksineen julkisuuteen esiintyen mm. lukuisissa televisio-ohjelmissa. Sittemmin hänestä on tullut suosittu sekä keskustelijana että talk show -ohjelmien vetäjänä Tanskan televisiossa.

 

2. Anna Bergman: KUULUISAN ISÄN TYTTÖ. Muistiin merkinnyt Gun Årestad. Suomentanut Anna-Liisa Laine. 1988 Tammi. 116-sivuinen sidottu kirja, ehjä kansipaperi, itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Kuuluisan isän tyttö (1988; Inte pappas flicka 1988) on satuttava tositarina siitä, millaista on olla uralleen kokonaan omistautuneiden, mainetta ja tunnustusta havittelevien vanhempien lapsi. Anna Bergman kertoo vähin sanoin mutta riipaisevasti lapsuudestaan jota hallitsivat kiivas, rakkaudeton isä ja kaunis, hermoherkkä äiti, vanhempien avioeroa seuranneista raskaista kokemuksista, juurettomasta, kirjavasta elämästään. Ilman tukea ja kannustusta hän joutuu tuuliajolle, etsimään omin päin sitä rakkautta ja lämpöä mitä vaille hän lapsena jäi. Annan koko elämää sävyttää ristiriitainen suhde isään: toisaalta hän jatkuvasti ihailee tätä ja kaipaa isän hyväksyntää, toisaalta hän tuntee katkeruutta ja haluaa vapautua riippuvuudestaan tähän. Kuuluisan isän tyttö on poikkeuksellisen rehellinen, mutkaton ja lämmin kirja, jonka kuvaamat kokemukset ja tunnelmat ovat tuttuja hyvin monelle.

Anna Bergman (s. 1948 Tukholma) on yksi ruotsalaisen ohjaaja Ingmar Bergmanin (1918–2007) ja tämän ensimmäisen vaimon Ellenin (1919–2007) neljästä lapsesta. Hän on asunut Lontoossa ja toiminut mm. valokuvamallina sekä elokuva- ja televisionäyttelijänä. Hänen tunnetuimmat roolinsa ovat englantilaisessa televisiosarjassa Mind Your Language (1977–86), Ingmar Bergmanin ohjaamassa televisiosarjassa ja elokuvassa Fanny ja Alexander (1982) ja amerikkalaisessa elokuvassa Avalon (1990). Anna Bergmanin omaelämäkerrallinen teos Inte pappas flicka (suom. Kuuluisan isän tyttö) ilmestyi 1988; sen teossa häntä avusti Gun Årestad, tunnettu ruotsalainen lehtinainen ja kirjailija, monivuotinen Feminan toimittaja ja lukuisien viihdekirjojen ja elämäkertojen tekijä.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
tai
Sulkeutuu 93 vrk 1 h 48 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 93 vrk 1 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.