Kuvaus

Anna Palaa  -  DVD


Alkuperäisnimi:  Bring It On


Nämä tytöt tekevät mitä tahtovat.
San Diegon Rancho Carne High Schoolin cheerleaderit ovat parhaita: todisteena on viisi peräkkäistä kansallista mestaruutta. Toro-ryhmällä on tyyliä, taitoa, tempperamenttiä - ja todella iso ongelma. Torojen uusi kapteeni Torrance (KIRSTEN DUNST) saa kauhukseen selville, että tyttöjen vetävä koreografia onkin varastettu Clovers-ryhmältä. Clovers on ultraviileä hip-hop porukka suoraan slumminurkilta. Cloversin tytöt eivät ehkä ajele isin bemarilla, mutta heillä on potkua muille jakaa. Ryhmän vetäjä Isis (GABRIELLE UNION) yrittää kuumeisesti saada kokoon tarpeeksi rahaa, jotta Clovers pääsee osallistumaan mestaruuskilpailuihin, jolloin kulmien mimmit saavat viimein ansaitsemansa kunnioituksen.
Toros ja Clovers ajautuvat väistämättä törmäyskurssille, jossa kannustushuiskut saavat totista kyytiä! Mutta ovatko kahden kilpailevan koulun tytöt sittenkään niin erilaisia?


Sisältää myös: Ohjaajan kommentteja, Kuvauspaikalla (n. 14 min), Trailerin, Car Wash, Musiikkivideon (Blacque "As If"), 3 pidennettyä kohtausta (n. 6 min), 10 poistettua kohtausta (n. 13 min)

 

 

Ohjaus
Peyton Reed

 

 

Näyttelijät
Kirsten Dunst
Eliza Dushku
Gabrielle Union
Jesse Bradford
Clare Kramer
Melissa George
Tsianina Joelson


Kesto
94 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

S/T

R2

Suomikannet

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,98 €
Sulkeutuu 79 vrk 5 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,98 € Sulkeutuu 79 vrk 5 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.