Tuote on myyty käyttäjälle misty80 hintaan 80 €

Porin Videodivari
yli 15000 erilaista elokuvaa, elokuva- peli- aiheisia figureita, mukeja ym. keräily / koriste tuotteita. toimituskulut (posti)A=3€ , (matkahuolto)B=5,95€, C=6,95€, D=7,95€, AVOINNA Ma - To 10-17, Pe 10 -18, La 10-15, pyhät kiinni

Kuvaus

Anna Ystävämme Täydellinen Kokoelma    (68 484)    UUSI    -FI-    (3kot+P)    DVD    (4)            612min, 3 koteloa        12 - ikäraja    B - POSTITUSKOKO    Suomi Tekstitys    TV-SARJA        Anna ystävämme - kokoelma (3-disc)
Draama vuodelta 1985 ohjaus Kevin Sullivan pääosissa Megan Follows ja Colleen Dewhurst.

Anna ystävämme
Draama vuodelta 1985 ohjaus Kevin Sullivan pääosissa Megan Follows ja Colleen Dewhurst.
Megan Follows, Tony Award -voittaja Colleen Dewhurst (A Moon for the Misbegotten, Annie Hall) seek Oscar-ehdokas Richard Farnsworth (Comes a Horseman - Tuli ratsain vieras mies, The Grey Fox, The Natural) tekevät verratonta työtä tässä kriitikkojen ylistämässä elokuvassa, joka perustuu kansainväliseen menstys-romaaniin. Tämä Kanadan Prince Edward Islandin näyttävissä maisemissa kuvattu elokuva suraa orvot Anne Shirleyn (Follows) lumoavaa elämää, aina hänen kasvuikäisen kamppailuistaan hänen voittohinsa nuorena naisena. Herkkävireisen sukkela, tyylikäs ja voimakastunteinen eepos.

Anna ystävämme - Jatko-osa
Draama vuodelta 1987 ohjaus Kevin Sullivan pääosissa Megan Follows ja Colleen Dewhurst.

Emmy-palkitun "Anna Ystävämme" mukaansatempaava jatko-osa seuraa Annan kasvua romanttisesta ja temperamenttisesta orpolapsesta suorasanaiseksi, seikkailunhaluiseksi ja päteväksi nuoreksi opettajaksi. Kanadalainen Megan Follows palaa rooliinsa Annana. Tony-palkittu näyttelijä Colleen Dewhurst on niinikään pääosassa ikääntyvänä Marilla Cuthbertina ja Oscar-voittaja Dame Wendy Hiller esiintyy kärttyisänä leskirouva Harrisina. Tunteellinen, täynnä nokkeluutta ja viehkeyttä oleva jatko-osa valloittavasta punapäästä kertovalle tarinalle.


Anna ystävämme - tarina jatkuu
Draama vuodelta 2000 ohjaus Stefan Scaini pääosissa Megan Follows ja Jonathan Crombie.

Koe Ystävämme Anna ?trilogian lumoava viimeinen osa. Nyt kaksissakymmenissä ollessaan Anna ja Gilbert muuttavat New Yorkiin luomaan uraa. Monen epäonnisen kuukauden jälkeen he kuitenkin palaavat takaisin Avonleaan keskelle sodanaikaista yhdyskuntaa. Gilbert tuntee velvollisuudekseen liittyä armeijaan ja pian hänet ilmoitetaan taistelussa kadonneeksi. Periksiantamaton Anna lähtee etsimään Gilbertiä Euroopan sotatantereilta ja auttaa matkallaan nuorta ranskalaista naista ja tämän poikaa, jotka ovat vaarassa.
 

 

https://www.facebook.com/porinvideodivari

https://porinvideodivari.fi/

https://www.instagram.com/porinvideodivari/

 


################################################################################
-------VAKIOTEKSTI KAIKILLE KOHTEILLE:
Tällä hinnalla vain huutonetissä, liikkeessä eri tarjoukset ja hinnat, nouto ja maksu mahdollinen liikkeestä (kaikkia huutonetin tuotteita ei ole liikkeessä, saamme yleensä seuraavaksi päiväksi liikkeeseen), huuda tuote ja ilmoita sähköpostilla noudosta 

DVD / BLU-RAY / PELIT
Painamalla Osta heti tuotteen sitoudut sivuston käyttöehtoihin ja vakuutat olevasi ikärajaan sopiva.
ostaminen alaikäisiltä on kielletty. JOISSAKIN KANSIKUVA SAATTAA OLLA ERILLAINEN KUIN KUVASSA. (laita kysymys kentään kysely jos etsit tietyllä kannella esim.pelkästään suomikantinen) Katso maa koodi, sillä kiellelä kannet, -FI- versio voi olla nordic kansilla, Peleistä voi olla platinum,classic,ym. Kantinen
Osaan tuotteista olemme päivittäneet kansi tiedot maa koodin jälkeen suomik.= suomikantinen nordic=pohjoismaiset kannet
ELOKUVISTA ULKOMAAN VERSIO -SV-=ruotsi -GB- = Englanti -US- =usa. -HK-=aasia. -DE- = saksa, ULK=ulkomaalainen.. (kannet yleensä mainitun maan kielellä) 
Ulkomaan versioissa EI SUOMI TXT = ei suomitekstitystä,  audio = ääniraita sub. = tekstitys  ja maakoodi
Mainitsemme erikseen jos ulkomaan versio eri alue koodi kuin 2 "EI NÄY ALUE 2" ei toimi euroopan soittimissa jos niissä koodi.
HYVÄKUNTOISIA JA TOIMIVIA (jos vikoja ilmenee ota yhteyttä sähköpostilla) 
K=käytetty, vuok=vuokra käytöstä poistettu versio, lukee jossain kohtaa kantta, vuokra tai rental, pahvi=pahviset kannet, levyn kokoiset,leffapokkari
 (kuntoluokka hyvä = toimivia, joitain käytön jälkiä voi olla, vuokra versioissa voi olla vähän enemmän jälkiä, tarroja ym. kulumaa)
-UUDET DVD/BLU-RAY:t  ovat muoveissa
(aikuis K18 elokuvat lähes kaikki luokittelen hyväksi vaikka olisi uusi kun otamme levyt erikseen kotelosta)
 (kuntoluokka hyvä = toimivia, joitain käytön jälkiä voi olla)

FIGURIT / KORISTEET ym. Useamman ostaessa kannattaa maksaa C huutopaketin mukaiset toimituskulut saan hyvin pakattua

HINTAEHDOTUS: vakioilmoituspohjana, hintaehdotuksia saa tehdä, hyväksymme tai hylkäämme , automaattisesti hylkäämme yli 30% alennus  ehdotukset, kaikista ei saa alennusta ja jos hiljattain tullut tuote emme heti anna alennusta. Hylkäyksen yhteydessä voimme laittaa viestiin ei alennusta , vastaehdotuksen tai monenko päivän päästä otamme vastaan ehdotuksia jos tuote ei ole mennyt.

HUUTOHINNAN LISÄKSI  TOIMITUSKULUT (paketit matkahuollon ja kirjeet postin kautta) 
Pitkien aukiolojen takia postikulut voivat muuttua ajankohtaiset Postikulut näet tuotteen yläpuolella logon vierestä esittelytekstin lopusta, sekä kohteen sulkeuduttua saat vakioviestin siinä myös postikulut.
A= kirjepostikulu, normaalikokoiset pelit / dvd / blu-ray.t , yleensä 2 tuotetta mahtuu samaan kuoreen.
(postituskoko A1 = mahtuu 2 samaan kuoreen  A2 = vain tämä mahtuu yhteen kuoreen)
B=huutopaketti 1 kg asti,. (A1 postituskoon elokuvia mahtuu n. 9 kpl tähän)
C=huutopaketti n.10kg asti, (A1 postituskoon elokuvia mahtuu n.90kpl tähän)
D=huutopaketti n.35kg asti, (A1 postituskoo elokuvia mahtuu n. 300kpl tähän)
(kohteessa ilmoitettu minimipostikulu, pakkaan tuotteet mahdollisimman hyvin, jos haluat tuotteisiin enemmän pehmykettä suojaksi niin maksa seuraavan hintaluokan postimaksu,kirjeistä ei seuranta koodi, kaikista paketeista saat seurantakoodin)
En vastaa kuljetuksen aikana rikkoutuneista / hävinneistä tuotteista., palautuksista postimaksun maksaa ostaja.
KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI.
Kerään useamman huudon samaan pakettiin. 

RAHAT TILILLE,
tilinumero löytyy  sähköpostiin tulevan huutokaupan sulkeutumis ilmoitus viestin lopusta
Myyjän vakioviesti, kaikki huudot voi maksaa yhdellä tilisiirrolla, yhdistelen useamman oston samaan pakettiin  jos epävarma postikuluista tai summasta ota sähköpostilla yhteyttä, maksaessa  KÄYTÄ VIITENUMEROA (vakioviestissä) , EI VIESTEJÄ PANKIN MAKSUIHIN, ilman viitenumeroa maksaessa se saattaa viivastyttää lähettämistä,  liikaa maksaessasi palautamme ylimääräisen vähennettynä pankin veloittamalta tilisiirto maksulla.

MATKAHUOLTO tai POSTI TUO
Kun suoritus näkyy ilmoitan sähköpostilla kun tuote pakattu  ja viedään heti seuraavana aukioloaikana kuljetettavaksi..
Huutopaketeista lähetän myös seurantakoodin.
Saan osoitetietosi huutonetistä varmista että ovat ajantasalla.

NOUTO LIIKKEESTÄ: ilmoita sähköpostilla ja tuomme tuotteen toisesta varastosta, ilmoitamme sähköpostilla koska tuote noudettavissa.

PORIN VIDEODIVARI
Liisankatu 10
28 100 PORI
Porinvideodivari@saunalahti.fi   
02-6378726
www.porinvideodivari.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.6.2021 21:15
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.