Kuvaus

OK iskussa oleva ANNE FRANK tarinan / 2. maailmansota / Natsivainojen / Historian diggareille. 

Anne Frank: Salaisen siiven tarinoita

Koko maailman tuntee Anne Frankin päiväkirjan. Sen ohella Anne alkoi perheen sodanaikaisessa piilopaikassa, amsterdamilaisen talon piharakennuksessa, puolivälissä vuotta 1943 kirjoittaa myös satuja ja kertomuksia. Hän muokkasi niitä määrätietoisesti, korjaili ja kirjoitti moneen kertaan uudestaan, ennen kuin ne kelpasivat kirjoitettaviksi musteella suureen tilikirjaan. Sivunumerointia, sisällisluetteloa ja nimiölehteä myöten viimeistelty kirja sai nimekseen Salaisen siiven tarinoita ja kertomuksia. Anne valikoi siihen päiväkirjastaan Salaisen siiven elämästä kertovia tuokiokuvia, mutta enimmäkseen hänen mielikuvitustarinansa kertovat satuolennoista tai tytöistä jotka seikkailevat, matkustavat, tulevat filmitähdiksi – tekevät kaikkea mistä hän itse vankeudessaan voi vain haaveilla.
Huhtikuun 4. päivänä 1944, vuotta ennen kuolemaansa, Anne Frank kirjoitti näihin kertomuksiin viitaten päiväkirjaansa: ”…minun täytyy tehdä työtä, etten tulisi hupsuksi, tullakseni sanomalehtinaiseksi, sillä sille alalle minä tahdon! – – Kun kirjoitan, vapaudun kaikesta, suruni kaikkoaa, rohkeuteni elpyy. Mutta – se onkin suuri kysymys – pystynkö minkä koskaan kirjoittamaan mitään suurta, tuleeko minusta kerran edes sanomalehtinainen tai kirjailija?”

1, painos

Suometanut MARJA KYRÖ

WSOY:n graafiset laitokset Juva 1983

VOITTOHUUTO ja PK. 1,80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.‹ 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,95 €
tai
Sulkeutuu 115 vrk 12 h 16 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,95 € Sulkeutuu 115 vrk 12 h 16 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.