Kuvaus

Anneli Saares: Rikottu unelma

  • Karisto, 1. painos, 1987
  • Kovakantinen, 228 sivua
  • Kansipaperissa muutama pieni vaurio korjattu, muuten siisti ja ehjä kirja
  • HINTA: 0,50 euroa + toimituskulut 4 euroa = 4,50
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut (näkyvät yleensä ilmoituksessa) myyjän tilille, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Romaani avioliitosta, sen särkymisestä ja sitä seuranneista tapahtumista.

Irene Laine on avioitunut nuorena opiskelijana, jättänyt lukunsa kesken ja jäänyt kotirouvaksi. Vähin erin puolisot etääntyvät toisistaan. Lars, hänen miehensä, menestyvä toimittaja, on löytänyt toisen.

Kun Irenelle selviää tämä, hän muuttaa välittömästi pois kotoaan. Aluksi hän työskentelee eräässä pienessä ravintolassa tarjoilijana, mutta joutuu sitten lähtemään Ruotsiin hoitamaan siellä kuolleen tätinsä jäämistöä.

Täti on ollut vuosikausia palveluksessa Tukholman lähistöllä. Siellä ollessaan Irene löytää yllättäen talon muutamaa vuotta aikaisemmin kuolleen tyttären päiväkirjan, mistä käyvät selville tuohon mystiseen kuolemaan johtaneet tapahtumat, jotka yhä vielä varjostavat talon elämää.

Päiväkirja johtaa Irenen Tukholmaan erään lääkärin, Erik Dahlin luo. Äkkiä Irene joutuu toteamaan, että hänen onkin vaikea pysyä päätöksessään olla itsenäinen ja vapaa…


hakusanat: suomalainen kaunokirjallisuus avioliitto parisuhteet avioero rikokset kuolema aviokriisit elämänmuutokset muutto Ruotsiin mennensyyden varjot perhesalaisuudet päiväkirjat uskottmuus naisen roolit itsenäinen nainen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 17 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 53 vrk 17 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.