Kuvaus

Ylimääräiseksi jäänyt kotimainen Jussi-palkittu elokuva:

"Anni tahtoo äidin on elokuva hyväntahtoisesta, mutta hiukan saamattomasta Timpasta ja hänen tarmokkaasta kahdeksanvuotiaasta tyttärestään Annista.

Isä ja tytär ovat kutakuinkin onnellisia, mutta äidin puuttuminen luo varjonsa jokapäiväiseen elämään - ainakin mitä kotitöihin tulee. Erään pohjaanpalaneen ilta-aterian jälkeen Anni sitten päättääkin, että äiti on jostain hankittava. Timppa-isälläkään ei ole mitään erityisempää suunnitelmaa vastaan. Toteuttamispuoli on vain vähän vaikeammin järjestettävissä. Ehdokkaita kyllä on työtovereista vauhdikkaisiin leskiäitiin ja perheen ymmärtäväiseen kampaajaan. Kosimishommassa tuntuu olevan liian paljon sääntöjä - ainakin Annin mielestä.

Monien sattumuksien keskellä syttyy se rakkauskin, mutta saako Anni äidin ja Timppa puolison? Sen ratkaisevat lopulta aikuisten väliset tunteet, jotka saattavat olla aika mutkikkaita."

Ohjaus: Anssi Mänttäri
Käsikirjoitus: Anssi Mänttäri
Tuotanto: Petra Tarjanne, Anssi Mänttäri / Reppufilmi Oy
Pääosissa: Kirsikka Tykkyläinen, Kari Heiskanen, Susanna Haavisto
Valmistunut: 1989
Kokonaiskesto: 1 tunti 5 minuuttia

Nouda joko Vantaan Päiväkummusta tai Imatran Korvenkannasta. Postituskin onnistuu kiinteillä 3 euron lisäkuluilla, ja vain periaatteella rahat tilille, elokuva postiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 1 vrk 22 h 41 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 1 vrk 22 h 41 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.