Tuote on myyty käyttäjälle link88 hintaan 14,90 €

Kuvaus

Ansa ja Oiva - Osat 1,2,3,4 (Koko sarja) (DVD) uudet muoveissa.

Komedia vuodelta 1998 pääosissa Mari Vainio ja Ari Kyösti Seppo.

Vieläkö muistat Ansan ja Oivan? Hulvaton junaemäntä Ansa ja vauhdikas konduktööri Oiva tapasivat lasten Veturi-ohjelmassa kohtalokkain seurauksin. Alun törmäyskurssin jälkeen Ansan ja Oivan välit lämpenivät, ja pariskunta sulatti myös katsojien sydämet. Suositusta parista tuli koko perheen suosikki, ja junasta hypättyään he saivat oman tv-ohjelman. Kommelluksien kautta Ansasta ja Oivasta tuli tv-aseman omistajia.

Osa 1:
Ohjelmistopolitiikasta päättäminen on kuitenkin kimuranttia. Ohjelmistoon pitäisi sisällyttää uutisia, musiikkia, luontoa, urheilua, eläimiä ja muita mielenkiintoisia elämänalueita. Ja eihän asema ole mitään ilman sairaalasarjaa. Miten pärjääkään
ohjelmistossa legendaarinen Nukkesairaala? Ja tarvitaanko ponsoria katsojalukujen kohottamiseen?

Osa 2:

Ohjelmistossa pitää välillä kokeilla uusia aiheita. Kiinnostaisivatkohan rikokset ja puutarhanhoito katsojia? Myös vieraita kuuluu ohjelmissa olla. Ansan ja Oivan tv-asemalla vierailevatkin mm. Kari Väänänen, Ulla Tapaninen, Eero Saarinen, Pertti Sveholm, Puntti Valtonen ja Jaakko Saariluoma.

Osa 3:

Ansan ja Oivan kanssa ollaan jälleen tärkeiden asioiden äärellä: Oiva kärsii aamupahoinvoinnista ja muista raskausoireista, TV-asemalta meinaa loppua raha, Ansa haluaa tanssia, mutta partneri tuottaa hieman ongelmia ja Oiva tunnustaa rakkauttaan Ansalle, mutta saakin yllättäen kilpailijan. Miten käykään Oivan ja treffiammattilaisen kaksintaistelussa?

Osa 4:

Nyt nähtävissä jaksoissa mm. etsitään onnen avaimia, opetellaan tikanheittoa sekä tankarunoutta ja Rannanjärvelläkin on uusi harrastus. Ansa potee burn-outia ja Oivakin haluaisi samanlaisen. Ja mitäs tapahtuu, kun tyytymätön asiakas palauttaa tv-asemalle vähänkäytetyn prinssin?

Formaatti
DVD alue 2

Alkuperäismaa
Suomi

Tuotenro.
52 x 20 min

Väri/Mustavalkoinen
Väri

Televisiosysteemi
PAL

Levyjen lukumäärä
4

Ääni
Suomi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

14,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.8.2018 8:59
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.