Kuvaus

[AC0917]

Klikkaa kuva isommaksi.

Kuvanmukainen, todella hyvässä yvässä iskussa oleva nidottu [Kirjaston poisto] rikosstoorien /elämänkertojen diggareille.

Anssi Tiittanen: KURE - Yksinäinen susi 

Kuren stoori. Tarina yksinäisestä sudesta, joka ei kaivannut lauman tukea. Elämä törkeitä ryöstöjä, törkeitä pahoinpitelyitä, kolme poliisinkin pahoinpitelyä. MARKKU "KURE" TUPPURAINEN syntyi ei-niin-toivottuna lapsena kuopiolaiseen työläisperheeseen. Viinaongelmat ja rahavaikeudet olivat perheen arkea. Isäpuolta oli paettava pakkasessa kadulle. Äitiä etsittiin yökaudet huuruisista kapakoista. Kuren tarina jatkuu. Linnaa ja vankimielisairaala. Vartijat ampuivat kohti kun Kure yritti pakoa. Poliisit hakkasivat sellin pimeydessä henkihieveriin hokien: Sun elämä ei ole minkään arvoinen. Äiti kuoli Kuren ollessa viisitoistavuotias. Nuorukainen muutti kadulle: kadunmiehistä ja rikollisista tuli uusi perhe. Omaisuusrikoksista tuli hengissä selviytymisen ehto. Seitsemäntoistavuotiaana Kure oli alkoholisti. Kuren tarina jatkuu edelleen. Lukuisia itsemurhayrityksiä. Huumeet kovenevat. Väkivaltaa. Vankilaan seitsemäksi vuodeksi. Taparikollisen uusi elämän tavoite - tulla Suomen vaarallisimmaksi vangiksi. Sukevan kongilla kulkee Ville, vankilan pahin sekopää, julistaen: Jeesus rakastaa sinua, Kure, ja haluaa pelastaa sinut! Niinkö? Välittikö Jumala - Kuresta?

3. painos

Saarijärven Offset Oy - Saarijärvi 2009

JENGISTOORI - JUOKSE POIKA JUOKSE - KK Kuoleman kauppias - KUOPIO - VANKILA - SÖRKKÄ - RIXU - KERAVA - SUKEVA

VOITTOHUUTO ja PK. 1.90e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 74 vrk 10 h 29 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 74 vrk 10 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.