Kuvaus

Antiikki-ikään ennättänyt vanha kannu. 1900-luvun alusta. Materiaali mahdollisesti majolikaa.

Ostettu Turkulaisesta antiikkiliikkeestä.

Korkeus 20,5 cm.

Suun halkaisija reilut 10 cm.

Pohjan halkaisija 11 cm.

Kunto mielestäni jossain hyvän ja tyydyttävän välillä, riippuen millaisin kriteerein katsoja vanhoja esineitä arvottaa. Kannu on ehjä eli minkäänlaisia paloja ei ole lohjennut pohjan tai suun reunoista. Ikä kannussa kuitenkin näkyy, mm. lasitus on krakeloitunut kauttaaltaan, kohokuvioiden pinnassa näkyy joissain kohdin kulumaa (ks. viimeinen kuva). Lisäksi kannun vaaleassa pinnassa on punerrusta, jonka syytä ei antiikkikauppiaskaan osannut selittää. Lasiteko reagoinut johonkin ajan saatossa...? Punastus ei ole laikkuinen vaan on hentona usvan kaltaisena milteipä kaikkialla kannun kyljissä. Alkujaan kannu on tuskin ollut punastunut, vaan jokin on tämän saanut aikaan vuosikymmenten aikana. Katsothan kuvat tarkkaan ja otat nämä seikat huomioon arvioidessasi kannua. Kannuvanhus on myös herkempi kolhuille kuin uusi, joten jos päädyt sen ostamaan, muistathan käsitellä sitä hellästi ja varovaisesti. :)

Pohjassa on edelleen antiikkiliikkeen hintalappu, 109 euroa. Hieman halvemmalla kannu lähtee nyt. Todella kaunis vaikka maljakoksi kesäkukille! Mitään juomia en tästä lähtisi tarjoilemaan (vanhat lasitteet ja krakeloituma...), mutta kukille oiva ja kodikas maljakko. Tai vain koristeeksi. Kodikkaasta ja romanttisesta tyylistä pitävälle. Jugendasuntoon.

Postikulut 9,90 euroa. Pakkaan erittäin huolellisesti, erillistä särkyvänlisää ei tarvita.

Myös nouto onnistuu Turun keskustasta, tällöin säästät postikulut.

 

Asiasajat: vanha kannu vesikannu maljakko majolika majolikakannu jugend antiikki koristeellinen romanttinen vanhanaikainen kodikas shabby chic mökki

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

30 €
tai
Sulkeutuu 12 vrk 15 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

30 € Sulkeutuu 12 vrk 15 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.