Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Antti Heikkilä
HYVÄN OLON KEITTOKIRJA

Opas vähähiilihydraattiseen (VHH) ja ravinteikkaaseen ruokavalioon.

Lääkäri Antti Heikkilän vallankumouksellinen Ruoka ja terveys -teema jatkuu! Lähtökohtana on vähähiilihydraattinen ja ravinteikas suomalainen ruoka.

Sydänkohtaus tai syöpä - uusi näkemys tautien synnystä perustuu tulehdukseen. Sairauksien taustalla voi olla vähäravinteinen ruoka, joten oikealla ruokavaliolla voidaan estää tulehduksen syntyminen.

Hyvän olon keittokirja on monipuolinen opas vähähiilihydraattisten ja ravinteikkaiden ruokien valmistukseen kotikeittiössä. Se on jatkoa 2002 ilmestyneelle Elämän paras aika -kirjalle, jonka perusväittämä on, että voimme itse vaikuttaa terveydentilaamme syömällä oikein. Lääkkeet vaikuttavat vain sairauksien oireisiin, kun oikea dieetti hoitaa sairauksien syitä.

Lukijat ovat raportoineet dramaattisen painonpudotuksen lisäksi kolesteroli- ja verensokeritason sekä verenpaineen laskusta. Samalla hyvän olon tunne ja energisyys ovat lisääntyneet ja unen tarve vähentynyt.

Antti Heikkilä esittelee kirjassa lempireseptinsä. Runsaan reseptivalikoiman ansiosta vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta voi tulla myös sinulle elämäntapa. Opit samalla ymmärtämään insuliinin vaikutusmekanismin ja näet länsimaisten terveysongelmien syyt. Opit myös, mikä on rasvan todellinen merkitys kehollemme, ja mitkä rasvat ovat terveellisiä.

12. painos 2010

Sivumäärä: 175 sivua
ISBN: 952-5421-07-04 
Lk.: 68.2 
Sidosasu: Sidottu 
Kustantaja: Rasalas

Postituskulut ostajan toivoman postitustavan mukaan. Tuote postitetaan kun maksu (sekä tuote että postilkulut) on tilillä Maksua varten pyydä tiedot. Noudettaessa tasaraha. Nouto Alppilasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.9.2018 14:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.