Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uutta kotia ja käyttöä hakee

Anu Kaipaisen Muistelmat : Kun on rakastanut paljon

 • Sivuja 134
 • Kovakantinen, paperikannet
 • Kuvaus:"Anu Kaipaisen kirja alkaa hetkestä, jolloin lääketieteen opiskelija, entinen koulutoveri Osmo Kaipainen osuu kuin sattumoisin silloisen Anu Mustosen tielle ja päätetään lyödä hynttyyt yhteen - mitä niitä nyt kahdella köyhällä opiskelijalla on. Siitä alkaa yhteinen taival johon sisältyy huimia nousuja ja putoamisia. Osmo Kaipaisen polku vie kunnanlääkärin tuolilta ministerinpallille. Anu Kaipainen, suomen kielen lehtori, alkaa kirjoittaa ja nousee fantasiansa ja elävän kielensä voimalla vahvaksi kirjailijaksi sekä romaanin että näytelmän alueella ja myös kirjailijajärjestöjen vaikuttajahahmoksi. Kahden luovan ja tekevän ihmisen mailma näyttää olevan tasapainossa ja sopusoinnussa, niin ulkoa kuin sisältä katsoen. Mutta menestys nostaa vastavoimia niin yksilössä kuin ympäristössä, huipulla ei ole helppo pysyä...
  Anu Kaipaisen erikoislaatuinen muistelus kertoo kahden ihmisen tarinan rehellisesti ja avoimesti. Hänen kanssaan elämme myötä- ja vastoinkäymiset pohjaan saakka, siihen hetkeen jolloin ihminen on jo itse avuton ja voi nousta vain muitten ymmärtäväisellä tuella."
 • Ei omistuskirjoituksia, ei muita merkintöjä - ensimmäisellä sisäsivulta paperissa revitty liimalappujälki
   

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

 • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
 • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
 • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.2.2018 12:08

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.