Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään apollomatkojen 500 euron lahjakortti. Voimassaoloaikaa on jäljellä lähes kaksi vuotta (9.11.2023).

Itse en pääse ennen ensi syksyä reissaamaan, niin laitetaan edullisesti myyntiin. Tästä en enempää hintaa tiputa, säästän mielummin sitten itse lahjakortin ja käytän myöhemmin,

Tuolta voit katsoa matkatarjouksia / äkkilähtöjä

https://www.apollomatkat.fi/matkatarjoukset/akkilahdot

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

395 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.1.2022 20:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
14.1. klo 20:54

Tässähän ottaa riskin kahdelta myyjältä ja se ei kokemusten perusteella ole kahden positiivisen palautteen saaneelta vielä kovin suuri...

muokattu 15.1. klo 11:49

Jos asia pelottaa, niin suosittelen ostamaan lahjakortin vain siinä tapauksessa että on jo matka mietittynä, ja maksaa matkan heti lahjakortin saatuaan. Tosin harkitsen että pidänkö lahjakortin kuitenkin itse ja varaan matkan myöhemmälle ajakohdalle.

14.1. klo 4:41

Mielenkiintoista olisi tietää miten oikeudelliset vastuut menevät mikäli lahjakortin saldo näyttäisi nollaa jossain vaiheessa sen voimassaoloa. Olisiko Pingupi vai minzi vastuussa ja ketä vastaan pitäisi tehdä rikosilmoitus.

14.1. klo 5:00

Niin, kaikissa kaupoissa on aina riskinsä. Huuto.net siitä kiva paikka tehdä kauppaa kun pystyy jo myyjän positiivisista palautteista päättelemään luotettavuuden :) Lahjakortin voi käyttää kyllä heti kauppojen jälkeen haluamaansa matkaan :)