Tuote on myyty käyttäjälle Ludovico hintaan 243 €

Kuvaus

Kuvan mukainen pläjä varaston kätköistä. Apple II c....olisiko vuodelta -84 ??? Kone on ollut varastossani jo vuosia ja vuosia. Varasto on kuiva, mutta kylmä. Pakkastakin on ollut varmaan ihan reilusti ! Kytkin laitteet yhteen ja laittelin virtaskaa perään. Printteri "äänteli", näppäimistöön tuli virtavalo ja näyttökin heräsi (kolmas kuva). Kun kytkin ulkoisen aseman mukaan, näyttö sammui ??? Ei palanut enää virtavalokaan ?? Menikö sulake, vai mitä tapahtui ?? Johtuiko edes tuosta ulkoisesta asemasta, vai mistä ?? Itse en ymmärrä näistä yhtään mitään. Kuvista puuttuu näppäimistön virtamuuntaja, mutta sellainen kyllä on.....ja kaikki laitteet siis Applea. Näppäimistö tuntui kyllä naputellessa hieman "kankealta"....sai hieman painaa nappeja ! Onko vuodet, kylmyys ja käyttämättömyys tehneet tehtävänsä ?? Olen käytellyt konetta viimeksi n. 10 vuotta sitten. Muistaisin, että siinä oli lerpulla ohjelma, jossa sai harjoitella hiiren käyttöä....sai siirtää hiiren avulla talosta katon pois ja takaisin  :))  Laitteella on painoa ! Koko läjä banaanilaatikkoon pakattuna painoi n. 26-27 kg, joten lähetys matkahuollon kautta 12 €....posti ei näin painavia toimita. Tietty mahdollista lähetystä vielä pehmikkeillä ja vahvikkeilla vahvistelen. Haku / toimitus lähialueillekin käy tietyissä rajoissa  :)) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
243 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.10.2022 21:46
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
13.10. klo 15:57

Kytkitkö ulkoisen aseman tietokoneen ollessa päällä? Näissä tämän iän pannuissa kannattaa aina kytkeä virrat pois ennen kaapeleiden kytkemistä/irroitusta.

13.10. klo 16:40

Paljon mahdollista, että niin tein......ei tarkempaa muistikuvaa ???

2.10. klo 23:28

Jos noudetaan, niin onko toimituskuluja?

3.10. klo 9:45

Ei suinkaan mitään toimituskuluja siinä tapauksessa ja voidaan kyllä treffata jossain sovitussa paikassa....ja mukanani kulkee, jos sattumalta olen menossa sopivaan suuntaan.